pogledajte

ZIMSKI AUTFITI MARIJANE MATEUS SU ČISTA PETICA: Krzno, kožne rukavice i vamp naočare kao detalji bez kojih se ne može

Marijana Mateus definitivno spada u najbolje stilizove žene sa našeg prostora, a ovo je dokaz.

Moda
Autor:
ZIMSKI AUTFITI MARIJANE MATEUS SU ČISTA PETICA: Krzno, kožne rukavice i vamp naočare kao detalji bez kojih se ne može
Instagram/marijanamateus, Foto: Instagram / marijanamateus

Marijana Mateus je jedna od napoznatijih srpskih modnih kreatorki, a njen život na relaciji London-Beograd je poprilično dinamičan i uzbudljiv.

Bivša supruga Lotara Mateusa je oduvek privlačila pažnju gde god da se pojavi, pa je tako danas u eri društvenih mreža, njen profil jedan od onih mesta po koje mmogi odlaze po delić inspiracije.

Ovog puta izdvajamo Marijanine zimske aufite koji mogu da nam posluže kao inspiracija za hladne dane, a razlog što smo odabrali baš nju ovom priliko su neverovatni kaputi i jakne.

Perjana jakna u maslinasto zelenoj boji koju je ukombinovala sa gumenim gležnjačama u istoj boji je nešto u čemu svaka žena može da se zamisli.

Nedavno je Marijana oduševila u smaragdno zelenoj kraćoj bundi, a sudeći po njenom Instagramu ona je veliki ljubitelj krzna i ovakvih odevnih komada koji su, istina, neprolazni trend.

Drugo modno izdanje koje je privuklo pažnju je slično kada je model u pitanju, ali potpuno suprotno po boji. Bela boja je ponekad nezahvalna i verovatno najmanje poželjna, ali definitivno je jedna od najglamuroznijih kada želite da privučete sve poglede. Tako je i Marijana odabrala beli kaput sa upečatljivim krznom i time oduševila sve svoje pratioce.

Šarena bunda sa 3/4 rukavima je sjajan izbor za one ne tako hladne dane ali i izlaske u kojima stajling možete nadopuniti kožnim dugačkim rukavicama koje su trenuno trend br 1.

Poslednja fotografija koju je modna dizajnerka objavila je možda i najbolji look koji je u poslednje vreme uspela da spoji. Crni strukirani kaput sa braon krznom upotpunila je Kristijan Dior kožnim rukavicama, a već glamuroznom autfitu dodala je i vamp crne naočare za sunce koje su zaokružile ceo stajling.

Koji je stajling po vama najlepši i da li bise se odlučili za jedan od ovih kaputa?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs