saznajte više

3 STAJLINGA NA NEDELJI MODE ZBOG KOJIH GORE DRUŠTVENE MREŽE: Tamara Kalinić ne prati trendove - ONA IH DIKTIRA

Tamara Kalinić pojavila se na Nedelji mode u Londonu u najlepšim čizmama brenda Džimi Ču.

Moda
12:21h Autor:
3 STAJLINGA NA NEDELJI MODE ZBOG KOJIH GORE DRUŠTVENE MREŽE: Tamara Kalinić ne prati trendove - ONA IH DIKTIRA
Tamara Kalinić, Foto: Profimedia

Tamara Kalinić pojavila se na Nedelji mode u Londonu u najlepšim čizmama koje su privukle pažnju fotografa koji su je saleteli sa svih strana ne bi li snimili jednu od najbolje obučenih žena iz sveta mode.

Tamara nas iz dana u dan oduševljava svojim modnim odabirima. Nema sumnje da joj na garderoberu zavide milioni žena, a ovaj put ostavila nas je bez teksta odabirom čizmica brenda Džimi Ču.

Tamara Kalinić
foto: Instagram / Tamara

Naime, Tamara se trenutno nalazi u Londonu na Nedelji mode, a veliku pažnju ljubitelja mode privukla je svojom obućom. Savršenu kombinaciju koja je uključivala mini kožnu suknju i klasičnu belu košulju začinila je efektnim dubokim čizmama.

Reč je svetlucavim čizmicama koje nas podsećaju na disko eru. Tamara je ovim odabirom privukla veliku pažnju, i kako je i sama napisala na Instagramu - bukvalno je zaustavila saobraćaj.

Inače, Tamara je naša najuspešnija influenserka u svetu. Dejli Mejl ju je svrstao među žene sa kolekcijom najskupljih tašni, a našla se i na listi najuspešnijih svetskih influensera.

Ona je rado viđen gost na revijama poznatih brendova kao što su Frendi, Versaće, Guči, Prada, Etro i mnogi drugi, a imala je priliku i da sarađuje sa mnogima od njih.

Tamara je imala još dva neverovatno dobra stajlinga pre nekoliko dana.

Tamara Kalinić
foto: Profimedia

Bež od glave do pete, Tamara je učinila da jedna od najdosadnijih boja izgleda neverovatno šik. Naborana haljina, kao i torba Botega Veneta su same po sebi već ostavile jak utisak, a ona je ceo stajling "smirila" tako što je prebacila preko ramena klasičan trenč mantil, pa je ovaj autfit bio više prikladan za dnevni look.

Treći stajling koji je na sve ostavio jak utisak je onaj kada se Tamara pojavila u haljini relativno nepoznatog brenda Nensi Dojaka, koja pravi jako interesantne gotovo "gole"haljine, bodije i topove. Naša influenserka je taj stajling začinila parom Sen Loren dubokih čizama kakve su se nosike s početka 2000-tih godina.

Važi za jednu od najbolje obučenih žena, a više njenih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 9 Foto: Profimedia

Koji stajling je po vama najuspešniji i da li vam se dopada stil Tamare Kalinić?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs