savršena!

DEMI MUR UKRALA SVU PAŽNJU U PARIZU: Ovo će biti ultimativni prolećni stajling svih dama od STILA! (FOTO)

Demi Mur ove nedelje je definicija glamura.

Moda
Autor:
DEMI MUR UKRALA SVU PAŽNJU U PARIZU: Ovo će biti ultimativni prolećni stajling svih dama od STILA! (FOTO)
Demi Mur, Foto: Profimedia

Ova 59-godišnja glumica zaljubljenica je u modu, a reviju Chloé nije htela da propusti. Ova francuska modna kuća predstavila je, u okviru Nedelje mode u Parizu, svoju kolekciju za jesen/zimu 2022/23. Poznata glumica nije bila jedina zvezda na ovom događaju, a pojavila se u prolećnom izdanju koje je bilo teško nadmašiti.

Junakinja filma "Duh" odlučila je da ispoštuje spomenuti brend, te je kombinacija u celosti iz njihovog ateljea. Neutralne boje odradile su sjajan posao, a pretpostavljamo da je Demi započela odabirom svoje bele teksas suknje, čija je prednost trendi dužina. Model je dopunjen kaišem koji je istakao struk.

Suknju je nadogradila crnom rolkom, koja se savršeno uklopila u ovu modnu priču. Glumica je kraljica trenč kaputa i igrala je na sigurnu kartu. Sveukupno, predstavila nam je martovsko izdanje – laskavo, sveže i bezvremeno.

Demi Mur
foto: Profimedia

Ljubavna priča Demi i trenč kaputa je duga, a čini se da će trajati do beskonačnosti i dalje, a nas je ovoga puta oduševila. Trendove uvek uspešno prilagođava svojoj garderobi, a kada je reč o samom mantilu, ovo je bio više nego inteligentan izbor s obzirom na to da stilizuje, pruža dovoljno topline, oblikuje telo i u bež boji uvek izgleda sjajno.

Holivudska zvezda garderobu je upotpunila glomaznim crnim čizmama do članka s gumenim platformom i belom torbicom. Upečatljiva je bila duga, sjajna smeđa kosa glumice, koja je fino padala odajući utisak urednosti.

Demi je svojom prirodnom šminkom izgledala blistavo. Nanela je zemljanu paletu, u skladu s tonovima odeće, što joj je dalo blistav efekt i istaklo oči. Stavila je rumenilo, koje nikako ne bi trebalo izostaviti, i dodala nekoliko slojeva maskare. Kada je reč o ružu za usne odlučila se za ton breskve koji joj sjajno pristaje.

Majka troje dece, bila je u sjajnom društvu na reviji, jer su joj se u prvom redu pridružile glumice Lusi Bojnton i Gugu Mbata-Ro, te teniska zvezda Marija Šarapova, takođe ljubiteljka trenč kaputa.

Ruska lepotica odabrala je prelep Chloé model s volanima na ramenima, koji krase i rukavi sa prorezima i nosila ga je kao da je haljina.

Ali, vratimo se Demi Mur koja nam još jednom pokazuje da možete pratiti trenutne trendove ulične mode uz dodatak klasičnih elemenata garderobera. Pošlo joj je za rukom da objedini ključne odevne predmete za prelaznu sezonu: džemper, teksas suknju, trenč mantil i čizme do članka, čime je svima stavila do znanja da ima istančan ukus.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs