sjajno

NEOBIČAN MODNI DETALJ: Sve što vam je potrebno za glamurozan izgled je dobar grudnjak!

Grudnjak od kristala - možda vam zvuči čudno i neobično, sigurno se i pitate kao biste ga uopšte nosile, ali može da vam bude odličan modni detalj! Pogledajte kako su dame sa najboljim stilom upravo njega iskoristile za autientičan izgled!

Moda
Autor:
NEOBIČAN MODNI DETALJ: Sve što vam je potrebno za glamurozan izgled je dobar grudnjak!
Foto: Shutterstock

Ukoliko volite da eskemrimentišete i da se igrate sa odevnim predmetima onda je ovakva vrsta grudnjaka baš za vas! Dobro uklopljen u u ceo stajling može da da izgleda kao da ste upravo sišle sa svetske modne scene!

A kako su ga to dame sa perfektnim osećajem za modu iskoristile?

Ovaj brus u kombinaciji sa oversized siluetom odnosi pobedu. Uklopite ga kao kontrast muškom odelu. Ispod njega možete, a i ne morate, da obučete jednobojnu majicu, najbolje belu.

Obična crna bluza može da dobije potpuno drugu dimenziju sa kristalnim grudnjakom preko. A uz neke široke pantalone i visoke potpetice je pun pogodak!

Asimetrična mala crna haljina preti da postane neprevaziđenji klasik. Ali, i nju požete začiniti ovakvim brushalterom. Savršen spoj minimalizma i originalnosti!

Kako se bliži sve lepše vreme, a neki od nas su u mislima već na plažama, ovaj odevni predmet možete iskoristiti za fenomenalni stajling u nekom letnjem izlasku.

Brushlater od kristala je kao jagodna na šlagu za slojevite kombinacija! Možete ga obući preko haljina, odela, džempera, košulja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs