Glasno i jasno

DŽILIJAN ANDERSON (52) ODLUČNO: Grudnjak više neću da nosim, pa makar mi grudi visile do pupka! (FOTO)

Glumica Džilijan Anderson poznatija po ulozi Skali iz serije "Dosije X" priznala je da joj se u karantinu dopadalo to što nije nosila grudnjak

Star look
11:16h Autor:
DŽILIJAN ANDERSON (52) ODLUČNO: Grudnjak više neću da nosim, pa makar mi grudi visile do pupka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Džilijan Anderson (52) organizovala je direktno uključenje na Instagramu odgovarajući na pitanja svojih obožavatelja kojih na ovoj društvenoj mreži ima blizu dva miliona.

Na pitanje kako izgleda njena odeća tokom karantina, glumica je odgovorila:

"Toliko sam se ulenjila da više ne nosim grudnjak. Mislim, ne mogu da nosim grudnjak. Ne mogu, žao mi je. I ne zanima me ako mi grudi dođu do pupka: grudnjak više ne oblačim. Jednostavno je je*** neudoban!

Tako da svaki dan nosim udobne crne trenerke i odgovarajuću majicu. To nosim po ceo dan!"

Njene reči su toliko bile upečatljive da su se pojedine devojke javile sa obećanjem da će i one odbaciti grudnjak.

"Ako dvostruka dobitnica Zlatnog globusa i Emija, glumica Džilijan Anderson kaže da nema više grudnjaka, ko smo mi da se protivimo tome," napisala je jedna devojka.

"Ja nikad ne nosim grudnjak i dobijala sam neke gnusne komentare, zbog toga. Ali ako Džilijan Anderson ne nosi grudnjak, ta informacija samo ide u prilog meni," kaže druga žena.

Džilijan Anderson (52) je postala neverovatno popularna kada je zaigrala u seriji Dosije X uz glumca Dejvida Duhovnog (60). Sada je gledamo u seriji Kruna u kojoj dominira u svakom pogledu.

Džilijan Anderson
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs