kako vam se dopada?

ODELO NA PRUGE I NAKIT U VREDNOSTI OD 5.000 EVRA: Šeron Stoun zapalila MILANO! (FOTO)

Možda se suočavamo s neočekivanim trendom sezone. U manje od sedam dana, dve stilske muze dosetile su se da ponesu prugice i to svaka na svoj način. Pre nekoliko dana španska kraljica Leticija iznenadila nas je impresivnim odelom sa potpisom Inés Martín Alcalde. Odmah za njom filmska zvezda Šeron Stoun odlučila se na isti korak.

Moda
21:17h Autor:
ODELO NA PRUGE I NAKIT U VREDNOSTI OD 5.000 EVRA: Šeron Stoun zapalila MILANO! (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Ako se kraljica Leticija odlučila za pripijenu siluetu s pojasom, velikim reverima i dužinu nogavica do članka, Šeron Stoun otišla je u suprotnom smeru. Ona je, odlučivši se za prugice, htela da izgleda malo opuštenije, a tome je doprineo i širok kroj sakoa i pantalona.

Iza ove kombinacije stoji atelje Dolce & Gabbana. Kako je glumica aktuelna ambasadorka njihovih kampanja, bila je deo zabave koju su održali u Milanu nakon revije. Donji deo kombinacije procenjen je na 795 evra, a gornji na 1.950 evra.

HALJINA U PASTELNIM BOJAMA KAKVU SANJA SVAKA ŽENA: Blejk Lajvli još jednom pogađa pravo u centar! (FOTO)

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Detalj koji nas je oduševio u ovom svedenom izdanju Šeron Stoun su minđuše. Kako bi tradicionalnoj prugi dala svečani štih, kao dobra muza stila, odlučila se za upečatljiv kontrast. Zato je nosila Dolce & Gabbana nakit koji kombinuje žuto zlato s dijamantima. Procenjene na više od 5.000 evra, minđuše su čista fantazija. Predstavljaju oličenje strasti koja krasi italijanski brend zahvaljujući srcu s lišćem koje formiraju.

Uz to, glumica je kao devojka uživala dok je nekoliko trenutaka uoči zabave pozirala ispred milanske radnje Dolce & Gabbana. Ovde možete videti neke od naših favorita kojim glumica demonstrira da klasično odelo nalik muškom nije u suprotnosti s prijemčivošću.

Kako vam se dopada ovo izdanje prelepe Šeron?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs