JEDNOSTAVNA, A SAVRŠENA

Haljinica za kojom su svi poludeli: Mini letnja haljina koja razoružava jednostavnošću i lepotom!(FOTO)

Jednostavnost i sportka elegancija su dve reči koje je najbolje opisuju

Moda
22:19h Autor:
Haljinica za kojom su svi poludeli: Mini letnja haljina koja razoružava jednostavnošću i lepotom!(FOTO)
Foto: printscreen/Instagram/High5tofashion

Ovog leta, kao i prethodnih u modi su prirodni materijali, a jedan od njih je svakako pamuk koji je ne samo prijatan već i veoma praktičan kada su velike letnje vrućine u pitanju.

Ali, da ne biste gubili na lepoti i stajliš looku na uštrp komocije, tu je haljina koja je osvojila srca svih ljubiteljki mode i modnih influenserki.

U pitanju je mini pamučna haljinica, jednostavnog kroja. Sečena visoko ispod grudi, sa rukavima do lakta, koji se, naravno, nonšalatno podvrću. Model se rađen klot ili u varijanti sa dugmićima i/ili klasičnom ili "ruskom" kragnom, da podseća na haljinu-košulju i bez ikakvih dadatih ukrasa. Dakle, minimalizam u svojoj esenciji.

Haljina je naatraktivnija u svojoj najednostavnijoj varijanti – beloj boji, ali ništa manje nije atraktivna ni u ostalim nežnim nijansama u kojima je viđamo – nežno pastelno roze, svetlo krem i boji leda.

Ova mini lepotica savršena je za dnevni stajling jer ide fantastično uz jednostavne patikice ili ravne sandale, ali uz dobar nakit i aksesoar, sasvim komotno može da posluži i za večernji izlazak. Fantastično se uklapa sa tašnom od pruća, koja je trenutno hit!

Još ukoliko malo preplanete, svetle boje dodatno će doći do izražaja i efekat će biti "wow"!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs