pogledajte

Stilski trikovi za izduživanje figure: Nikada više nećete izgledati zdepasto i naduto! (FOTO)

Započeo je avgust i leto je u punom jeku, što zadaje dilemu šta obući kako bismo bili šik, a istovremeno ispratili trendove. Ukoliko nas redovno pratite, znate da smo nedavno pisali o modnoj inspiraciji za jul, ali sada je trenutak za bar neku novinu

Moda
Autor:
Stilski trikovi za izduživanje figure: Nikada više nećete izgledati zdepasto i naduto! (FOTO)
Foto: Shutterstock

U moru trikova koji laskaju figuri, izdvajaju se oni koji se odnose ne njeno izduživanje. Pa, tako, jedan od saveta glasi da nosite pantalone visokog struka, a ukoliko želite da prikrijete malo punije butine, birajte kilote ili modele dugačkih nogavica. I ne zaboravite da majicu ili košulju obavezno upašete pre izlaska iz kuće, jer ćete samo tako postići željeni efekat. Zatim, kada kupujete obuću, neka vaš izbor budu visoke potpetice, a nećete pogrešiti ni sa ravnom koja ima špic ili sa papučama. Naravno, kao što možete i da pretpostavite, vertikalne prugice su pun pogodak, a otkriveni članci takođe igraju važnu ulogu u vizuelnom izduživanju figure. U nastavku ćemo se okrenuti ovogodišnjim primerima street style mode i još nekim stilskim trikovima. Nadamo se da je to dovoljan poziv da ostanete sa nama…

1. Potpetice

Iako je ovaj trik već dobro poznat, nije naodmet ponoviti… One čine siluetu izduženijom i vitkijom. Ukoliko tragate za udobnošću, najbolje je da se okrenete obući četvrtaste pete, ili platformama.

2. Pantalone visokog struka

O ovom triku smo već pričali u uvodnom delu, te nećemo dužiti, izuzev komentara da naglašavaju struk.

3. Vertikalne pruge

Ponovo je reč o već spomenutom triku, kojim se postiže sjajan efekat.

4. Papuče

Ovde treba obratiti pažnju na model, tačnije, birajte one zatvorenih prstiju.

5. Upasana košulja ili bluza

Ukoliko želite da izdužite figuru, istaknete struk i noge, primenite ovaj savet. Na fotografiji vidite da je i te kako primenljiv na midi suknji.

6. Top

O ovom triku nije bilo reči u dosadašnjem delu teksta, a namenjen je hrabrim damama. Postiže se rezultat sličan prethodnoj stavki na listi, a odlično je rešenje za vrele dane.

7. Špicasta obuća

Možete se odlučiti za ravne ili modele na štiklu, a za dodatni efekat iskombinujte obuću sa košuljom ili bluzom V izreza.

8. Pantalone širokih nogavica

Ovaj savet neizostavni je deo ovakve liste, jer se postiže sjajan rezultat i prikriva prava dužina nogu. Neretko se nose i modeli koji dodiruju pod, kao na fotografiji, što dodatno poboljšava efekat.

9. Crne pantalone

Još jedna stavka koju nismo spomenuli, a dobro je poznato da sa crnom nema greške. Obucite šire pantalone i belu košulju za izgled kao sa nalsovnice.

10. Otkriveni članci

Ovaj trik čini čuda za siluetu. Svaki dalji komentar je suvišan, a potvrdu možete da vidite i sami.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs