Isprobajte lično

Zašto ispod bele majice ili košulje treba da nosite crveni brushalter: Razlog će vas iznenaditi!

Najčešći izbor žena širom sveta u kombinaciji s belim majicama je beli ili grudnjak u boji kože, ali stručnjaci kažu da je to greška

Moda
19:53h Autor:
Zašto ispod bele majice ili košulje treba da nosite crveni brushalter: Razlog će vas iznenaditi!
Foto: Shutterstock

Belu majicu ili košulju možete da kombinujete s bilo kojom bojom suknje ili pantalona, ali to nije islučaj kada je reč o grudnjacima.

Lekcija elegancije kraljice Leticije: Bela košulja i crna suknja za svečani izgled! (FOTO)

foto: Shutterstock

Najčešći izbor žena širom sveta u kombinaciji s belim majicama je beli ili grudnjak u boji kože. Ali, naučnici tvrde - to je greška. Oni navode da će se ti grudnjaci isticati ispod belih majica ili košulja što može itekako da naruši celokupni utisak i autfit. Kako biste to izbegli, obucite crveni grudnjak, piše TOI. Grudnjak te boje se, ma koliko nam to zvučalo neverovatno, neće isticati.

Žene sa najviše stila na planeti: Ove trikove Francuskinje koriste za savršen izgled!

foto: Shutterstock

Koža ima crvene podboje i zbog toga se crvena boja grudnjaka "stopi" i ne ističe ispod bele majice, objašnjavaju. Ako imate čist ton kože, trebalo bi da obučete grudnjak plave boje, a za tamnije tonove kože birajte između grimiznih i tamnocrvenih nijansi. Žene s maslinastim tonovima kože trebalo bi da biraju grudnjake boje borovnice, zaključuju stručnjaci. Na vama je samo da isprobate i proverite da li su u pravu.

Nosi staru garderobu i pristupačne komade: Za kraljicu Leticiju kažu da je nadmašila Kejt i Melaniju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs