Glamurozan izgled u svakoj prilici

Budite kraljica mode: 8 saveta da uvek izgledate doterano i šik!

Sve žene zaslužuju da nose lepe cipele, a salonke su klasika sa razlogom. Ne postoji drugi tip cipela koji će ženske noge učiniti tako elegantnim i atraktivnim od ovih modela sa tankom štiklom

Moda
Autor:
Budite kraljica mode: 8 saveta da uvek izgledate doterano i šik!
Foto: Shutterstock

Svaka žena se oseća kao da ima 18 godina, ali njen društveni status i uloga u životu se menjaju sa godinama: ona može postati odgovorni šef, brižna majka, nežna supruga, žena od karijere i mnogo više. Detinjasta i odeća za tinejdžere na njoj će izgledati smešno i neprikladno. Zato je važno da ulažete u stilizovanu garderobu koja će vam pomoći da istaknete vaše najbolje strane i pomoći vam da izgledate mlado i sveže.

1. Obične majice

Možete nositi crne, bele i svetlo ružičaste majice bez vulgarnih slika i natpisa. Birajte majice sa okruglim izrezom. Otvorena ramena privlače previše pažnje pa izbegavajte topove sa tankim bretelama ili birajte majice sa rukavima. Kako biste istakli stas, uvucite majicu u farmerice ili suknju.

2. "Preveliki" crni džemperi

Kada birate "oversized" džempere, ne preterujte sa veličinom ako ne želite da izgledate poput ogromnog oblaka. Crna je laskava i klasična boja. Kombinacija vrećastog džempera i uske suknje daće vam moderan izgled za posebne prilike.

Kako da izgledate šik svaki dan, ceo dan: Kraljica ulične mode otkriva ključne savete! (FOTO)

foto: Profimedia

3. Kvalitetne farmerke

Farmerke su veoma popularan komad u ormaru svake žene i one više nisu namenjene samo mladim ljudima. Kada kupujete farmerke, birajte model na osnovu oblika svog tela, a ne poslednjih trendova. Modeli sa visokim strukom će naglasiti vašu figuru, ženstvenost i obline. Za one sa lepim nogama, modeli sa elastinom su dobar izbor. Klasični modeli su za one sa naglašenim oblinama.

4. Sako

Ovaj elegantni odevni komad sjajna je zamena za lagani kaput. Modeli mogu biti različiti: oni koji se nose raskopčani, sa dekorativnim rukavima ili kragnom i mnogi drugi. Najvažnija preporuka - klasičan model u tamnoj boji, teget boja se odlično kombinuje sa belom majicom i pantalonama u skoro svakoj boji.

5. Aksesoari

Lagani nakit će istaknuti vaš ukus i neće pokvariti vaš izgled. Ako pravilno birate aksesoare, ne samo da ćete izgledati mlađe, već ćete pokazati i savršeni stil.

Definišite svoj lični stil: 4 pravila odevanja za savršen izgled i veliku uštedu novca! (FOTO)

foto: Shutterstock

6. Čizme do gležnjeva

Svet zaista voli ženske noge. Naročito one koje nose prekrasne cipele. Čizme do gležnjeva su široko popularne poslednjih nekoliko godina i one su zaista dobar trend. Ako dobro izaberete, one će istaći vaše članke, a neće pokriti listove. Par detalja će ih učiniti još boljim: čipka, rajsferšlus, kopče itd.

7. Salonke

Sve žene zaslužuju da nose lepe cipele, a salonke su klasika sa razlogom. Ne postoji drugi tip cipela koji će ženske noge učiniti tako elegantnim i atraktivnim od ovih modela sa tankom štiklom. Birajte kvalitetne mat cipele tamnih boja. Takve cipele će sjajno izgledati sa večernjom haljinom, učiniće da izgledate elegantno i u farmericama i budite sigurni da će se mnogi za vama okrenuti.

8. Donje rublje bez šavova

Ako imate dobru liniju, ali ne nosite uske farmerke kako vam se veš ne bi ocrtavao, rešenje je veš bez šavova. Ako izaberete pravu boju, ne postoji način da ga neko vidi kroz vaše pantalone ili suknju. Ono je dobar način da naglasite delove tela, a da ne izgleda smešno ili vulgarno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs