Otmeno i elegantno

Kako da izgledate šik svaki dan, ceo dan: Kraljica ulične mode otkriva ključne savete! (FOTO)

Dama koja ne silazi sa lista najbolje obučenih žena

Moda
Autor:
Kako da izgledate šik svaki dan, ceo dan: Kraljica ulične mode otkriva ključne savete! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kako Olivija Palermo uspeva svakog dana da izgleda tako šik? Ova moderna ikona stila već godinama je na svim mogućim listama najbolje obučenih žena sveta! Ona je kraljica spajanja dizajnerskih i "haj-strit" komada. Više puta su razni komadi postali kultni upravo zato što ih je ona među prvima nosila, a već nekoliko sezona za redom jedna od ambasadorki jednog popularnog brenda.

Ovo su njeni ključni saveti kako da svaki dan ceo dan izgledate šik!

Bele košulje ne moraju da budu dosadne

Mislite da je kombinacija bele košulje i odela dosadna? Naravno da ne mora da bude! Olivija i te kako voli svoje bele košulje, ali ih uvek "podigne" modnim dodacima poput nakita ili pojasa.

Greške u oblačenju zbog kojih izgledate starije i deblje: Prestanite da ih pravite što pre!

Modni dodaci su sve

I najjednostavniju kombinaciju možete da začinite modnim dodacima. Dobre cipele i torba ključ su za efektan stajling, a Olivija ih savršeno okreće u svoju korist.

Budite hrabri s bojama

Kad Olivija želi boje, ona ih se ne boji. Pogotovo u prolećnim i letnjim mesecima! Ove sezone hit su jarka odela, a upravo je Olivija jedna do devojaka koja ih je među prvima nosila.

Izmislio supermodele, spavao sa maloletnicama: Žizel Bundšen je sebično čudovište, Hajdi Klum nemačka kobasica bez talenta! (FOTO)

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Naočare za sunce uvek treba da su pri ruci

Jer su najbolji modni dodatak koji postoji i najbolji način da sakrijete podočnjake! Par šik naočara može da učini čuda i kod najobičnije modne kombinacije.

Upečatljive cipele su prioritet broj 1

Svaka moderna žena zna kakav utisak ostavljaju upečatljive cipele. Zamenite obične neobičnim, jednostavne "ludim" i otkrićete sasvim novi šik modni svet, baš poput Olivije!

Kraljice mode: Žene koje stilom prkose godinama! (FOTO)

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Kad ne znate šta da obučete, obucite crno-belo

Večno rešenje za sve modne probleme. Crno-bele kombinacije nikad neće izaći iz mode, a izgledaju šik i elegantno u svim situacijama, prilikama, sezonama. Olivija je poznata po svojim crno-belim kombinacijama koje svaki put iznova oduševljavaju.

Ne zaboravite klasične komade

Pre svega - farmerke! Dobar, klasični par farmerki spasiće vas u svim prilikama, a zbog ulaganja u jedan ovakav klasičan komad niko nikada nije zažalio. Farmerke i košuljica otvorenih ramena su ultimativna opuštena kombinacija kojoj se rado vraćamo.

Farmerke koje ćemo nositi u 2018: Top 5 modela! (FOTO)

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Odelo ne mora da bude crno

Odela vladaju, pogotovo ona šarena. Prugasto odelo poput onog koje voli Olivija možete da pronađete u gotovo svim prodavnicama, a ako nešto ove godine izgleda supermoderno i trendi onda su to takozvani "parovi".

Upečatljiva jakna je ključna

Jakna može da uništi ili popravi čitav vaš izgled u sekundi. I da je ležerno prebacite preko ramena, dodaćete otmenu, modernu notu celoj kombinaciji, bez nepotrebnih detalja i dodataka.

Najmoćnije izdanje Ivanke Tramp ikad: Ova 3 odevna komada svaka žena treba da ima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs