modni saveti

8 STILSKIH PRAVILA LETNJEG STILA VERICE RAKOČEVIĆ: "Možete biti seksi i lepi u bilo kom uzrastu"

Njen stil ne određuju godine!

Moda
13:09h Autor:
8 STILSKIH PRAVILA LETNJEG STILA VERICE RAKOČEVIĆ: "Možete biti seksi i lepi u bilo kom uzrastu"
Verica Rakočević, Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Sigurno ste čuli za modno pravilo koje nalaže da žene posle 50. godine ne treba da nose ništa kratko – ni mini suknje, ni šortseve. E, to za nju ne važi!

Poznate žene su tu da nas inspirišu i pokažu nam da sva pravila treba kršiti. Jedna od njih je modna kreatorka Verica Rakočević, koja nas svojim letnjim stilom iz dana u dan obara s nogu.

1. KOŠULJA I KRATAK ŠORTS

Uz kratak beli šorts, dizajnerka je ponela lepršavu, dugu plavu košulju, koja miriše na more – baš kao i aksesoari koje je odabrala.

Pleteni šešir je letnji „must have“, uz sunčane naočare i trendi bele papuče.

„Možete biti seksi i lepi u bilo kom uzrastu. Naprotiv, možete se osećati kao niko i sakriti se u okovima sopstvenih kompleksa u cvatu 18. Ne, to je u samosvesti i unutrasnjoj harmoniji”, citirala je Verica čuvenu Kim Katral.

2. HRABAR DEZEN

Leto je vreme kada možemo da se igramo sa bojama i dezenima. Izađite iz monohromnih kombinacija i prigrlite hrabrije dezene u jarkim bojama. Sijaćete!

3. SVILENI KOMPLET

Satenski ili svileni komplet "ala pidžama" je već nekoliko godina u vrhu svetskih trendova. Verica je svoj komplet odabrala u prirodnoj nijansi, a ovakav model "trpi" i najšarenije dezene, pa ako ste hrabriji možete se poigrati do mile volje sa kombinacijama.

4. LETNJE ODELO

Odelo je "must". Čak i leti. Verica to dobro zna i zato je ova njena kombinacija belog sakoa i prugastih širokih pantalona - pun pogodak!

5. ROMANTIČNA HALJINA

Model ovakve haljine stoji ženama svih građa, pa ne bi bilo loše da u svom ormanu imate makar jedan ovakav model koji lako možete nositi i da nju i noći ali i na štikle i na ravne sandale. Možda čak i na patike?

6. CRNA HALJINA

Verica Rakočević zna šta je osnova dobrog stila, a to je uvek ako ne i na prvom mesti - crna haljina.

7. MINI HALJINA

Iako nisu sve žene u njenim godinama slobodne da ponesu ovako kratku haljinu, one koje to žele, neka to urade! Jer je sjajno!

8. NEON ZA PLAŽU

Verica zna i da se na plaži izdvoji iz gomile. Neon žuta haljina sa tankim bretelama je upravo ono što možete da prepišete od naše poznate modne dizajnerke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs