saznajte više

PRIPREMITE SE NA VREME: 7 odevnih predmeta u koje vredi uložiti novac kada krenu sniženja! (FOTO)

Kraj decembra je sjajna prilika da po povoljnijim cenama pripremimo za predstojeće praznike ali i da obradujemo sebe i najbliže.

Moda
12:25h Autor:
PRIPREMITE SE NA VREME: 7 odevnih predmeta u koje vredi uložiti novac kada krenu sniženja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mnoge žene se baš tada odlučuju da pazare one komade koje će moći da nose godinama, a da ih plate po znatno nižoj ceni, pa nije lose da se na vreme organizujete, kako novčano, tako i da proiverite šta vam je to zaista potrebno.

Uvek je pravo vreme pričati o modi iz ugla održivosti, a posebno danas kada povoljne cene umeju da dovedu do neracionalne potrošnje. Naš fokus ovoga puta biće na isplativom odabiru, u pogledu zahvalnosti za kombinovanje. Prvi korak bi bio da razmislimo o tome koji odevni komadi ili detalji nam nedostaju da zaokružimo jesenji stil. Ovo se odnosi ne samo na ovu sezonu, već i na naredne, jer se može napraviti dobra osnova za dalje nadograđivanje. U redovima koji slede očekuje vas odgovor na tezu iz naslova. Nadamo se da će vam služiti…

1. Proštepana jakna

Ovaj model jakne smatra se klasikom, pre svega u maslinastoj boji.

2. Mekani džemper ili kardigan u jarkoj boji

Umesto neutralnih džempera koji su najčešći izbor, razmišljajte o promeni u vidu jednog visokokvalitetnog i po nijansi atraktivnog.

3. Teksas kombinezon

Ako u svom garderoberu imate druge teksas komade, ali ne i ovaj, vreme je za dopunu. Kombinezon se smatra bezvremenim, ali i pogodnim za poigravanje.

4. Neobična crna haljina

Kolekciji crnih haljina dobro je pridodati model koji se razlikuje po kroju ili materijalu. Prorezi ili utisnuti detalji koji se presijavaju, neke su od mogućnosti.

5. Crne kožne pantalone

Naravno, ovde govorimo o imitaciji teksture, a sada je pravi trenutak da stare zamenite novim, ili im po prvi put pružite šansu.

6. Chelsea čizme

Ovaj par obuće sjajno će vas poslužiti tokom narednih meseci, ali i na proleće.

7. Romantična bluza

Još jedna bela bluzica ili neka neobičnog dezene, čak naprotiv – višestruko se isplati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs