PRAVILA DOBROG STILA

STILSKI SAVETI NAJVEĆIH MODNIH STRUČNJAKA: Zahvaljujući njima svaki stajling izgleda savršeno! (FOTO)

Vodite se ovim pravilima i u svakom momenti ćete biti tip top sređene

Moda
Autor:
STILSKI SAVETI NAJVEĆIH MODNIH STRUČNJAKA: Zahvaljujući njima svaki stajling izgleda savršeno! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Svetski poznati dizajneri su otkrili nekoliko stilkih caka uz pomoć kojih će svaka odevna kombinacija dobiti zanimljivu notu. Ako želite da budete u trendu, ova pravila pratite:

Majica preko rolke

Još uvek ne morate da odložite letnje majice, jer su one dobile svoje mesto i u jesenjoj sezoni. Ukoliko je obučete preko rolke, dobićete vrlo interesantan stajling.

Iskoristite letnju garderobu maksimalno

Ni haljine još uvek ne moraju da napuste garderobere. Rolka ispod letnje lepršave haljine će kreirati vrlo upečatljiv autfit. Ovom trendu nisu odolele ni najveće zvezde.

Bermude i duboke čizme

Mnogim damama se ovaj trend dopao.

Spoj nespojivog

Da kombinovanje romantičnih komada i onih malo "opasnijih" može dobro da izgleda dokaz je ovaj stajling. Haljina u boho stilu savršeno izgleda u kombinaciji sa bajkerskim čizmama.

Sandale i čarape

Ova kombinacija je izazvala podeljena mišljenja. Ovo je kombinacija koju ćete ili voleti ili vam neće biti ni malo privlačna, ali jedno se ne može osporiti, deluje jako zanimljivo i neobično. Ovako obučeni, pažnju ćete svakako privući.

Džemper peko haljine

Ukoliko vam je dosadila haljina koju imate, samo nabacite preko nje predimenzioniran džemper i rezultat je intetresantan stajling.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs