ZELENA BOJA

KOMADI U OVOJ RASKOŠNOJ BOJI MORATE POSEDOVATI OVE ZIME: Savršeno se slaže sa svim bojama, stoji svakoj ženi! (FOTO)

Nakon jesenjih kolekcija koje su označile kraj leta i najavile početak još jedne raskošne modne sezone, na police naših omiljenih modnih prodavnica uskoro su stigle i prve zimske kolekcije. U nekoliko redizajniranih klasika te potpuno novim modelima, krojevima i siluetama, kolekcije za sezonu jesen/zima 2021./2022. istakli su su raskoš noviteta među kojima i jedna boja.

Moda
Autor:
KOMADI U OVOJ RASKOŠNOJ BOJI MORATE POSEDOVATI OVE ZIME: Savršeno se slaže sa svim bojama, stoji svakoj ženi! (FOTO)
Tamara Kalinić, Foto: Instagram / Tamara

Baš kao i svake godine, u središtu hladne sezone i njenih najpoželjnijih modnih trendova istakla se raskošna paleta boja. S naglaskom na neutralne nijanse, ali i dodatkom nekoliko vibrantnijih boja, jesenja i zimska paleta u trenu će osvežiti naš iygked i stvoriti efektne kombinacije, čak i kada je reč o onim najjednostavnijima poput bluze i farmerica ili ležernog izdanja omiljene haljine. Pomak od jednostavnosti neutralnih boja ove ćemo jeseni i zime pronaći u zemljanim tonovima.

U zemljanoj paleti boja krije se jedan od najraskošnijih i najpoželjnijih trendova sezone – raskošne i neodoljive nijanse zelene boje.

Istovremeno decentna i efektna, zelena boja u svim svojim nijansama donosi spoj svežine i svestranog karaktera zbog kojeg ćemo je birati kao savršeni dodatak našoj garderobi u svakoj sezoni.

Zelena boja u modnu priču ove sezone donosi sve od nežnih nijansi mente i kadulje do kaki, maslinastih i raskošnih smaragdnih tonova. Osim raskošnim izgledom, nijanse zelene ističu se i jednostavnošću kada je kombinovanje s drugim bojama u pitanju jer jednako dobro izgledaju u spoju s neutralnim bojama, zemljanim, pastelnim i jarkim nijansama. Upravo su to razlozi zbog kojih ih poznate modne kuće, dizajneri i brendovi biraju kao savršeni koloristički izbor za pregršt odevnih komada i modnih dodataka svake, pa tako i ove sezone.

Kao jedan od najpoželjnijih modnih trendova poslednjih sezona, nijanse zelene još jednom će osvojiti modni svet ove jeseni i zime u bezbroj različitih izdanja – od kućnih komada do elegancije svilenih i šljokičastih haljina.

Posebnost i svestranost zelenih tonova obojile su sve od elegantnih midi haljina i ženstvenih topova do odela, kombinezona i pantalona koje ćemo nositi od jutra do večeri, unutar elegantnih poslovnih i ležernih vikend kombinacija. Kaputi, predimenzionirano pletivo i drugi komadi za najhladnije dane takođe će izgledati dobro u zelenim tonovima.

U nastavku donosimo dozu outfit inspiracije te izbor najboljih odevnih komada i modnih dodataka u nijansama zelene boje koji će svaku jesenju i zimsku garderobu i kombinaciju učiniti još boljom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs