OVE KOMADE SVI IMAMO

JEDNOSTAVNI KOMADI STILIZOVANI KAO MILION DOLARA: 10 komada bez kojih Rouzi Hantington-Vajtli ne može da živi! (FOTO)

Za nekoga koga svakodnevno oblače modni profesionalci, Rouzi Hantington-Vajtli bez sumnje je pod uticajem mnoštva modnih kuća napravila odličan posao u očuvanju prepoznatljivog ličnog stila

Moda
Autor:
JEDNOSTAVNI KOMADI STILIZOVANI KAO MILION DOLARA: 10 komada bez kojih Rouzi Hantington-Vajtli ne može da živi! (FOTO)
Rouzi Hantington-Vajtli, Foto: Profimedia

Na crvenom tepihu ili gradskim ulicama ovu slavnu britansku lepoticu i suprigu glumca Džejsona Stetama nikada nećemo videti u preterano otkačenim izdanjima. Umesto navedenog, Rouzi redovno bira klasične komade koji uspešno odolevaju nametnutim modnim trendovima.

Svoj neupitan smisao za modu ovaj slavni britanski supermodel često ističe i na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati više od 12 miliona fanova. Njenim odevnim kombinacijama u duhu modnog minimalizma redovno dominiraju osnovni komadi, a upravo njima dokazuje da su jednostavna modna rešenje ujedno i najbolja.

Devet modnih komada bez kojih ne može Rouzi Hantington-Vajtli ni ovog leta:

BODI

Stil odevanja 34- godišnje britanske lepotice može se opisati kao jednostavan, šik i klasičan, a njega često postiže uz pomoć osnovnih komada poput običnih topova i bodija u neutralnoj paleti boja. Uz ove minimalističke modne komade često kombinuje suknju ravnog kroja do ispod kolena ili pantalone širokih nogavica kojim se vešto igra s proporcijama u stajlinzima.

SIVI DŽEMPER

Na svom Instagram profilu Rouzi je dokazala kako je klasičan komad poput sivog džempera sve samo ne dosadan uz pravilno stilizovanje. Ovaj bazični komad koji obožava da nosi, preferira da kombinuje uz efektne komade poput kožnih pantalona i detalja poput masivne, zlatne ogrlice.

PREDIMENZIONIRANA BELA KOŠULJA

Poput male crne haljine, bela košulja smatra se klasikom u ormaru, a ne može joj odoleti ni slavna britanska lepotica koja njenu predimenzioniranu verziju u letnim mesecima nosi poput haljine.

ELEGANTAN MODEL SAKOA U NEUTRALNOJ BOJI

Sakoi koji inspiraciju crpe iz 80-ih postali su ključni komad u ormaru Rouzi Hantington-Vajtli. U svojim stajlinzima često nosi upravo njih i stilizuje ih na 100 načina. Uglavnom bira crne, bež i sive modele.

CRNE HELANKE

Kada ne nosi pantalone opuštenog kroja, Rouzi Hantington-Vajtli najčešće poseže za klasičnim parom crnih helanki koje obožava da kombinuje uz sandale s visokom potpeticom.

REBRASTE HALJINE

Kada se ne nalazi na crvenom tepihu, a poželi da obuče haljinu, Rouzi Hantington-Vajtli tada redovno bira rebraste modele koji suptilno prijanjaju uz telo.

ZLATNI LANAC

U odnosu na brojne kolegice s modnih pisti, Rouzi nije preterana ljubiteljka dramatičnih modnih dodataka, ali jednom ključnom komadu već neko vreme pokazuje naklonost. Reč je o zlatnim verzijama ogrlica od lanca kojima uspešno podiže svoje stajlinge u duhu modnog minimalizma.

CRNI KOŽNI KAIŠ

Osim detaljem zlatne ogrlice, Rouzi često začini stajlinge sa crnim modelima kožnih kaiševa koje odskaču od standardnih zanimljivim dizajnom kopče.

KOŽNE PAPUČE

Udobne, šik idu na farmerice i na haljine. Rouzi za ovu sezonu bira one u neutranim nijansama.

NAOČARE

Rouzi i dalje ne odustaje od mačkastih modela u crnoj boji. Pa i zašto bi? Ima li išta više seksi?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs