ne, ne morate na dijetu

5 stilskih tehnika koje vizuelno skrivaju suvišne kilograme: Ne, ne morate da nosite tamne boje! (FOTO)

Odeća može primetno dodati nekoliko kilograma i uspešno sakriti nedostatke.

Moda
14:19h Autor:
5 stilskih tehnika koje vizuelno skrivaju suvišne kilograme: Ne, ne morate da nosite tamne boje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Da bi druga opcija bolje funkcionisala, morate znati vrstu svoje figure, pravilno raditi s proporcijama i koristiti stilske tehnike koje će bukvalno smanjiti sve ono što želite.

Prikupili smo takve metode koje bi trebalo uzeti u obzir pri kreiranju stajlinga.

JEDNOBOJNA ODEĆA

Stvari iste nijanse stvaraju vertikalu u boji koja vizuelno „rasteže“ figuru i čini je vitkom. Da stajling u jednoj paleti boja ne bi izgledao dosadno, dajte prednost svetlim bojama umesto osnovnim tonovima, poigrajte se teksturama i materijalima i dopunite look aksesoarima u kontrastnim bojama.

PANTALONE VISOKOG STRUKA

Ako vam je cilj sakriti nekoliko suvišnih kilograma, odaberite pantalone visokog struka iz velikog broja aktuelnih stilova. Ova tehnika deluje efikasno za bilo koji tip tela. Važan detalj: pantalone treba da budu duge i delimično ili u potpunosti sakrivaju cipele - ova tehnika, uz ostalo, vizuelno produžava noge. Krojevi koji su u ovoj sezoni relevantni stvoriće potrebnu vertikalu, koja će takođe raditi na efektu „beskrajnih“ i vitkih nogu.

OBUCITE „WRAP“ HALJINU

Ovaj stil haljine takođe je odličan za bilo koji tip figure i vizuelno vas čini vitkijim (birajte haljine sa geometrijskim otiscima u obliku vertikalnih ili dijagonalnih traka po istom principu). Važno je da haljina ističe struk i slobodno „pada“ pored bokova.

RASPLAMSALE PANTALONE

Već smo više puta pominjali čudesna svojstva „zvoncara“,pa je takav model i dalje jedan od najpopularnijih, i ne treba propustiti trenutak za nošenje. Rasplamsale pantalone čine noge beskonačno dugačkim, dodajući visinu i vizuelno uklanjajući višak volumena na bokovima. Stajlingu dodaju ženstvenost, rešavajući nekoliko problema odjednom. Jedno upozorenje: zvonare je bolje kombinovati sa cipelama sa visokom potpeticom ili masivnim debelim đonom.

V IZREZ

Ova tehnika takođe deluje na principu vertikale. V-izrez produžava vrat, uravnotežuje široka ramena i proteže siluetu. Uz to, ovaj stil naglašava prelep dekolte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs