ne, ne morate na dijetu

5 stilskih tehnika koje vizuelno skrivaju suvišne kilograme: Ne, ne morate da nosite tamne boje! (FOTO)

Odeća može primetno dodati nekoliko kilograma i uspešno sakriti nedostatke.

Modni saveti
14:19h Autor:
Foto: Profimedia

Da bi druga opcija bolje funkcionisala, morate znati vrstu svoje figure, pravilno raditi s proporcijama i koristiti stilske tehnike koje će bukvalno smanjiti sve ono što želite.

 

Prikupili smo takve metode koje bi trebalo uzeti u obzir pri kreiranju stajlinga.

 

JEDNOBOJNA ODEĆA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on

Stvari iste nijanse stvaraju vertikalu u boji koja vizuelno „rasteže“ figuru i čini je vitkom. Da stajling u jednoj paleti boja ne bi izgledao dosadno, dajte prednost svetlim bojama umesto osnovnim tonovima, poigrajte se teksturama i materijalima i dopunite look aksesoarima u kontrastnim bojama.

 

PANTALONE VISOKOG STRUKA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Ako vam je cilj sakriti nekoliko suvišnih kilograma, odaberite pantalone visokog struka iz velikog broja aktuelnih stilova. Ova tehnika deluje efikasno za bilo koji tip tela. Važan detalj: pantalone treba da budu duge i delimično ili u potpunosti sakrivaju cipele - ova tehnika, uz ostalo, vizuelno produžava noge. Krojevi koji su u ovoj sezoni relevantni stvoriće potrebnu vertikalu, koja će takođe raditi na efektu „beskrajnih“ i vitkih nogu.

 

OBUCITE „WRAP“ HALJINU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mija (@mija_mija) on

Ovaj stil haljine takođe je odličan za bilo koji tip figure i vizuelno vas čini vitkijim (birajte haljine sa geometrijskim otiscima u obliku vertikalnih ili dijagonalnih traka po istom principu). Važno je da haljina ističe struk i slobodno „pada“ pored bokova.

 

RASPLAMSALE PANTALONE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Već smo više puta pominjali čudesna svojstva „zvoncara“,pa je takav model i dalje jedan od najpopularnijih, i ne treba propustiti trenutak za nošenje. Rasplamsale pantalone čine noge beskonačno dugačkim, dodajući visinu i vizuelno uklanjajući višak volumena na bokovima. Stajlingu dodaju ženstvenost, rešavajući nekoliko problema odjednom. Jedno upozorenje: zvonare je bolje kombinovati sa cipelama sa visokom potpeticom ili masivnim debelim đonom.

 

V IZREZ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Ova tehnika takođe deluje na principu vertikale. V-izrez produžava vrat, uravnotežuje široka ramena i proteže siluetu. Uz to, ovaj stil naglašava prelep dekolte.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...