Ona zna šta je dobar stil

Saveti top modela: Kejt Mos otkriva pravila dobrog stila!

Njen stil se temelji na ovim pravilima

Moda
20:54h Autor:
Saveti top modela: Kejt Mos otkriva pravila dobrog stila!
Foto: Profimedia

U njenom garderoberu se mogu naći najrazličitiji komadi. Od onih romantičnih do potpuno dečačkih modela, poput širokih farmerki i bajkerskih jakni. Ona voli da eksperimentiše i da bude inovativna.

Voli da isprobava različite stilove. Ona je vrlo često proglašavana za najbolje stilizovanu ženu na svetu. Modni kritičari vole njene odevne kombinacije, pa je zato odličan sagovornik na ovu temu.

Uvek sam za glamurozna izdanja

Oduvek sam birala duge haljine jednostavnijeg kroja, jer su udobne, a u isto vreme vrlo elegantne i glamurozne. Svilene haljine su moj najčešći izbor. Uz njih uvek biram vrtoglavo visoke potpetice.

Jarke boje u fokusu: Ovakvi aksesoari će se nositi ove jeseni! (FOTO)

Slojevita garderoba je uvek u trendu

Haljine i kombinezoni poput onih koje su nosile grčke boginje dobro stoje svakoj građi tela. U takvim komadima se zaista i osećam poput boginje. Uz ovako neobične krojeve uvek se odlučujem za mirniju varijantu obuće i nakita.

Top 5 autfita: Idealne modne kombinacije za jesenje dane! (FOTO)

Ženstveni modeli

U meni kao da se kriju dve potpuno različite osobe. Ponekad volim da nosim široku, dečačku odeću, ali kada su haljine u pitanju onda su to isključivo ženstveni modeli sa cvetnim printom.

Džins i kožna jakna

Kada je reč o svakodnevnim oblačenju, uvek rado biram džins svetlije boje i kožne jakne u rok stilu. Sa njima se odlično uklopi bela majica. Ova kombinacija uvek dobro izgleda i može da se nosi na mnogo događaja.

Trend inspirisan 90-im godinama će dominirati: Glavno modno pravilo ove jeseni glasi - što više to bolje! (FOTO)

Boho stil

"Boho je stil koji jako volim. Ležeran je i vrlo liči na mene. Lepršave haljine su moj najčešći izbor u kombinaciji sa kaubojkama", rekla je Kejt.

Očaraće sve dame koje vole eleganciju i klasiku: Ovaj interesantan dezen je već postao veliki hit! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs