Pogledajte

Sve oči su bile uprte u nju: Lepa supruga Metjua Mekonahija oduševila izgledom! (FOTO)

Metju Mekonahi nije se odvajao od svoje lepe supruge koje nikoga nije ostavila ravnodušnim

Moda
13:04h Autor:
Sve oči su bile uprte u nju: Lepa supruga Metjua Mekonahija oduševila izgledom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Oni nisu jedan od parova koje često viđamo na crvenom tepihu i ne vole preveliku pažnju. Upravo zato svako je njihovo pojavljivanje posebno istaknuto. Ovoga puta u Njujorku svu pažnju okupljenih ukrala je prezgodna Kamila Alves, dugogodišnja supruga glumca Metjua Mekonahija.

Kada su se u četvrtak uveče pojavili na gala večeri na Menhetnu, bračni par Mekonahi izazvao je pravu pometnju. Osim veselja što ih napokon vide u zajedničkom izlasku, okupljeni nisu krili oduševljenje izgledom i stajlingom glumčeve pratnje, supruge Kamile Alves.

Metju Mekonahi se pohvalio svojim roditeljskim tehnikama: Mi stvarno rasturamo!

foto: Profimedia

Metju Mekonahi nije se odvajao od svoje lepe supruge koje nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Zanosna Brazilka pojavila se u senzacionalnoj beloj kreaciji s dubokim dekolteom i tako naglasila sve svoje atribute. Ceo izgled je zaokružila zlatnim salonkama i mini zlatnom torbicom kao i visećim minđušama. 36-godišnjakinja je izgledala poput prave filmske dive, a ponos nije krio ni popularni teksaški glumac koji je ovoga puta ipak bio u drugom planu.

Kako je Metju Mekonahi smršao 23 kilograma: Sve je u glavi!

foto: Profimedia

Metju i Kamila zajedno su poslednjih 12 godina, a u bračnu luku uplovili su pre šest. "Ulazio sam u 40-e i hteo sam da se skrasim i zasnujem porodicu. Znao sam da je kasnije sve teže naći partnera koji ti odgovara. Onda je u moj život ušetala ta krasna žena, bila je to Kamila, i zauvek me promenila", rekao je jednom prilikom 48-godišnjak.

On zgodni oskarovac, ona majka troje dece sa telom za desetku: Najskladniji holivudski par kojem svi zavide! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs