Presrećna je

Slavna glumica i bivša manekenka oduševila izgledom: Vratila se na pistu u 60. godini! (FOTO)

Svojevremeno je važila za jednu od najlepših žena u Holivudu, a i u 60. godini izgleda zapanjujuće

Moda
Autor:
Slavna glumica i bivša manekenka oduševila izgledom: Vratila se na pistu u 60. godini! (FOTO)
Foto: Profimedia

Reč je o glumici i bivšoj manekenki Endi Mekdauel koja se juče vratila na modnu pistu nakon dugo, dugo godina i oduševila sve koji su se okupili na obali reke Sene u Parizu povodom revije poznatog kozmetičkog brenda.

Endi, koja je već tri decenije ambasadorka ovog brenda, pistom je prošetala u uskoj šarenoj šljokičavoj haljini koja je naglasila njenu sjajnu figuru, a iskombinovala ju je s raskošnom zlatno-tirkiznom ogrlicom i sandalama s platformom, dok je njen najljepši ukras bila dugačka bujna talasasta kosa.

I dalje ima ono nešto: Bivši supermodel i prva dama (50) pokorila modnu pistu! (FOTO)

foto: Profimedia

Lepa glumica je za časopis Vog izrazila svoje veliko uzbuđenje zbog povratka na modnu pistu.

"Nisam nosila reviju dugo godina", rekla je Endi koju je posebno razveselila činjenica da je revija bila u Parizu, gradu u kom je započela svoju karijeru pre 40 godina. U Francusku se odselila kao 20-godišnjakinja iz malog gradića u Južnoj Karolini u kom je odrasla pa se na svom prvom kastingu za Yves Saint Laurent pojavila u običnoj majici, farmerkama i bez trunke šminke, piše američki Vog.

Blogerke odlepile za ovim pantalonama: Izdužuju noge i stoje kao salivene! (FOTO)

foto: Profimedia

"U Parizu sam naučila puno toga i na neki način odrasla i postala osoba kakva sam danas. O, i naučila sam kako se nosi crveni ruž", prisetila se glumica.

A osim nje, na pisti nas je oduševila i 43-godišnja Eva Longorija, koja je takođe već godinama zaštitno lice brenda, a reviju je odradila samo tri meseca nakon što je rodila svoje prvo dete, sina Santijaga Enrikea Bastona, pa je zaista izgledala neverovatno dobro.

Žilijet Binoš (54) prirodna od glave do pete: Ona je jedna istinska diva! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs