Izgled

Prva dama Francuske ponosno pokazala noge: U miniću na ceremoniji zakletve! (FOTO)

Kritike joj ništa ne mogu, ona ponosno nosi svoje godine
Moda
14:38h Autor:
Prva dama Francuske ponosno pokazala noge: U miniću na ceremoniji zakletve! (FOTO)
Foto: AP
1 / 9 Foto: Reuter

Najmlađi predsednik Francuske, Emanuel Makron (39) došao je na ceremoniju polaganja zakletve u Jelisejsku palatu u Parizu. Stojeći pored svoje glamurozne supruge Bridžit (64), Emanuel je praćen gromkim aplauzom.

Dadesetipeti predsednik Francuske naglasio je da "svet i Evropa sada, više nego ikad, treba jaku Francusku" i da je njegov zadatak da "narodu Francuske vrati samopouzdanje".

Reuter/ Patrik Kovarik
Reuter/ Patrik Kovarik

Prva dama Francuske stigla je na ceremoniju odvojeno do svog supruga, a pažnju je privukla svojim izgledom. U svetlo plavom Luis Viton kompletu izgledala je veoma lepo dok je koračala crvenim tepihom.

Kratka mini suknja otkrila je njene noge, dok je sako imao duplo zakopčavanje koje je asociralo na mornarski stil.

Nekadašnja profesorka je u srećnom braku sa predsednikom Francuske već deset godina. Neobičan par, svojim brakom izazvao je negativne komentare francuske i svetske javnosti, međutim, Bridžit je nedavno "blagosiljala" sve one koji smatraju da starosna razlika između njenog supruga i nje, nije primerena.

Markone je na ceremoniju došao u tamno plavom odelu koje iznosi oko 500 evra. Celokupna porodica okupila se na ovom svečanom događaju. Osim dece i unuka prve dame Francuske, u publici su se našli i Makronovi roditelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs