Bizarno

Buduća prva dama Francuske je pravi skandal majstor: Zavela učenika pa se posle udala za njega!

Emanuel Makron ima 40 godina, dok njegova supruga uveliko gazi sedmu deceniju života i ponosna je baka šestoro unučića
Zanimljivosti
10:24h Autor: ,
Buduća prva dama Francuske je pravi skandal majstor: Zavela učenika pa se posle udala za njega!
Foto: Profimedia

Vest da su se nezavisni kandidat Emanuel Makron i kandidatkinja krajnje desnice Marin Le Pen plasirali u drugi krug predsedničkih izbora u Francuskoj vest dana je u svetskim medijima.

Ipak, ukoliko pobedi prvi kandidat, a izvesno je da će se to i desiti, prva dama će postati, najblaže rečeno, veoma intrigantna osoba.

Ono što u priči o mogućoj prvoj dami mediji naglašavaju je činjenica da je Brižit Makron starija čak 24 godine od svog supruga Emanuela Makrona. Ono što je još zanimljivije jeste činjenica da mu je ona mentor od njegove petnaeste godine, a danas ima aktivnu ulogu u njegovoj predsedničkoj kampanji u kojoj mu je glavni savetnik.

Prema mnogima ona je ključna osoba ovih izbora.

"Ako pobedim – odnosno, kada pobedimo, ona će imati svoje mesto i ulogu“, rekao je tridesetdevetogodišnji kandidat za svoju suprugu Brižit koja je nedavno napunila 64 godine.

"Dugujem joj mnogo, ona mi je pomogla da postanem ono što jesam.“

Brižit potiče iz imućne buržoaske porodice, a radila je kao profesorka glume u privatnoj školi kada je 1992. godine upoznala petnaestogodišnjeg Emanuela koji je glumio u njenim pozorišnim komadima. Njihovo druženje polako se razvijalo u romansu, a rezultiralo je njenim razvodom od muža sa kojim ima troje dece.

Od početka kandidature ovaj nesvakidašnji par otvoreno je nastupio po pitanju svoje veze. Analitičari su to prepoznali kao mudar korak i istakli da je njihova intrigantna veza upravo njihova snaga. Ovim potezom zatvorili su usta tabloidima koji su nekoliko puta objavljivali da je Emanuel homoseksualac, a svi detalji njihove veze oduvek su bili transparentni stavljajući ljubav u prvi plan.

Od devojke iz skromne porodice do prve dame pakla: Pustinjska ruža u rukama Bašara el Asada! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Već 20 godina sam uključena u sve što on radi“, rekla je Brižit novinarima u novembru. "Uvek delujete iznenađeno što su supruge pored svojih muževa. Vreme je da evoluiramo."

Evo nekoliko bizarnih činjenica o neobičnoj ljubavi:

1. On je imao 16, a ona 36 godina kad su se upoznali

2. Napustila je oca njene dece i udala se za Emanuela

3. U srećnom su braku već 20 godina

4. Brižit je baka šestoro unučića

5. Emanuel je oduvek više voleo da razgovara sa nastavnicima i starijim ljudima nego sa svojim vršnjacima. Slučajno se desilo da mu je profesorka bila Brižit Tronje, kojoj je bio omiljen učenik, a često je naglas čitala njegove radove govoreći da je on "učenik za primer"

Za samo jedno popodne spiskala je 44.000 evra: Ko je rasipna žena sultana Erdogana? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs