Ima načina

Ravna zadnjica nije problem ako se obučete ovako: 3 zlatna pravila!

Moda je tu da istakne naše telo u najboljem mogućem smislu
Moda
20:44h Autor:
Foto: Profimedia

Zaobljena zadnjica poslednjih godina je postala pravi trend, čak više od bujnih grudi. Ali postoje žene koje i pored sveg truda ne mogu da "podignu" i učvrste svoju guzu.

 

Ravna guza ne mora da bude problem ako znamo kako da se obučemo i prikrijemo nedostatke. Pokrivanje zadnjice ne dolazi u obzir.

 

1. Oblačite se kao dama

 

Široke farmerke, pokrivanje guze velikim jaknama, bilo koja vrsta širokih pantalona ne dolaze u obzir. Pantalone na ivicu i prefinjene uske pantalone učiniće čuda sa vašom zadnjicom. U ovim krojevima ona će doći do izražaja i izgledaće fenomenalno bez obzira koliko ravna bila.

 

Za one koji vole ležarniji stil u obzir dolaze samo uske farmerke sa džepovima na guzi. One će vizuelno povećati vašu zadnjicu, savetuje Womens health.

 

2. Suknjice su pravi spas

 

Popularna "pencil" suknja ili suknja A kroja vizuelno će zaobliti i istaći vašu zadnjicu. Ako još pri tome obučete i cvetnu suknju ovog kroja, nema potrebe da brinete o izgledu vaše guze, jer će izgledati fenomenalno.

 

Dame od stila se kunu: Formula 80/20 je ključ dobrog izgleda! (FOTO)

 

3. Prave farmerke za ravnu guzu

 

Oblačite one uske modele farmerki ili sa ravnim krojem koje obavezno imaju džepove na zadnjici. Kada birate farmerke obratite pažnju da ti džepovi budu na neki način istaknuti (blago pocepani ili sa naglašenim ivicama) kako bi bacili senku na vašu pozadinu i sa tim je istakli.

 

Sofisticirana i ženstvena: Damska odevna kombinacija sa kojom nema greške! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs