Važno

2 najvažnije stvari kod kupaćeg kostima: Dobro pogledajte, nije sve za svakoga! (FOTO)

Modni stručnjaci savetuju da pri kupovini bikinija najpre obratite pažnju na dve stvari - da li ti stoji dobro na zadnjici i da li odgovara tipu tvojih grudi
Moda
15:38h Autor:
Foto: Profimedia

Leto nam se polako približava, a samim tim i suočavanje se večitom ženskom letnjom dilemom - kako odabrati idealan kupaći kostim.

 

Čini se da tržište nudi gotovo sve što ženama treba: dubok struk, plitak struk, na vezivanje, na kopčanje, trouglasti bikini mekanih i čvrstih korpi, kostimi koji prikrivaju nedostatke i ističu savršene delove tela, rese, karneri, različite vrste vezivanja...

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Modni stručnjaci savetuju da pri kupovini bikinija najpre obratite pažnju na dve stvari - da li ti stoji dobro na zadnjici i da li odgovara tipu tvojih grudi.

 

Što se donjeg dela tiče, važno je da nije prevelik niti previše mali, da pokriva sve što treba i ne pomera se dok hodaš ili skačeš, a biranje gornjeg dela je malo komplikovanije.

 

Da na plaži gledaju samo u vas: Kupaći kostimi po izboru Jelene Karleuše (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jabučast oblik tela - jednobojni gornji i šareni donji deo bikinija

 

Ako ste "jabučaste" građe, izaberite kupaći kostim čiji je gornji deo jednobojan, a donji šaren, poželjno sa zakrivljenom linijom sa strane koja će ostavljati utisak da ipak imate struk.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Široki bokovi - upadljivi gornji i jednostavni donji deo

 

Sa druge strane, žene koje imaju široke bokove treba da biraju kupaći sa upadljivim gornjim delom i jednobojnim, manje uočljivim, donjim delom.

 

Najlepše maksi haljine za leto: Udobne, moderne i omiljene poznatim damama! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Male grudi - upadljiv gornji deo

 

Ako imate male grudi, za vas su idealni ojačani trouglasti bikiniji ili push-up kupaći koji izgledaju poput grudnjaka. Ipak, ne treba preterivati sa jastučićima, jer će vaša mala "varka" na plaži biti lako uočljiva. Važno je da samo blago naglasite grudi. Dobar trik su i volani i šareni uzorci poput tačkica i cvetića koji će grudi učiniti vizuelno većim.

 

Velike grudi

 

Najveća greška je velike grudi "upakovati" u trouglasti bikini za dva broja manju - efekat je potpuno pogrešan. Delovaćete vulgarno, a ne ženstveno. Za vas su idealne dobre korpe koje pružaju podršku. Ukoliko želite da vizuelno smanjite grudi, poslužite se sledećim trikom - odaberite gornji deo u tamnoj boji i gaćice sa živahnim dezenom!

 

Kaša koja rastvara tromb: Ruski recept, spas za sve koji pate od proširenih vena!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Stomačić - jednodelni kupaći

 

Ukoliko imate masne naslage na stomaku, jednodelni kostim će utegnuti i vizuelno smanjiti vaš stomačić.

 

Zgodno telo bez gladovanja: 3 trika da zauvek izgubite suvišne kilograme!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...