Predmet zavođenja i naprava za mučenje

9 groznih istina o brushalteru koje muškarci nikada neće razumeti

Od nestašnih bretela do pištanja na aerodromu, za grudnjak važi izreka: Ne možemo ni sa njim, ni bez njega
Moda
20:30h
9 groznih istina o brushalteru koje muškarci nikada neće razumeti
Foto: Shutterstock

Gotovo je sigurno da većina žena, čak oko 90 posto, ne bi nosila brushalter da ne mora. Od čipke ili svile, u mističnoj crnoj ili neodoljivoj crvenoj, muškarci ga vide kao oruđe zavođenja, a žene kao svakodnevnu gnjavažu. Postoji nekoliko važnih razloga zbog kojih žene preziru brushaltere, a muškarci nikada neće razumeti nijedan od njih.

Bol

Većina brushaltera stvara bol, te je onaj momenat kada dođete kući i bahato ga se otarasite je poput novootkrivene slobode.

Žica

Kada se žica polomi ili izvuče, pa počne da bode, teško je naći reči da se opiše ovaj osećaj. Najpribližniji opis je da neko pokušava da vam izduva grudi.

Aerodrom

Da, dobro ste pročitali. Koliko metala ima jedan grudnjak? Ni ne razmišljate o tome dok ne zapištite na metal-detektoru. Ovo ponižavajuće skidanje je rezervisano isključivo za žene, nijedan muškarac ne može da pretpostavi šta damama donosi svako putovanje avionom.

Trčanje

Koliki procenat žena uopšte poseduje sportski brushalter? Čak i ako ga imate, sigurno ga nećete nositi ako ste krenuli do grada ili na posao. Trčanje za autobusom ili jurnjava za detetom po tržnom centru su samo neka od svakodnevnih neprijatnih iskustava od kojih žene ne mogu da pobegnu. Ma koliko brzo trčale.

Neposlušne bretele

Siguran način da izgledate i osećate se glupo su bretele koje non stop spadaju. Sedite na poslovnom sastanku i neprestano nešto čačkate. Ponižavajuće i neverovatno neprofesionalno, iako ste savršeno sposobni da obavljate svoj posao.

Dupliranje grudi

Ukoliko je brushalter previše tesan, sa obe strane će se pojaviti nešto što podseća na mini dojku. Ne samo da je tesan brushalter bolan, već ćete izgledati kao čudovište i možda poželeti da pobegnete sa cirkusom i nastupate odmah nakon bradate žene.

Previsoke ili preniske korpe

Ukoliko su korpe otišle na gore, umesto vaše skupo plaćene haljine, svi će gledati vašeg najvećeg neprijatelja – brushalter. Ukoliko su pak prenisko spuštene, velike su šanse da će vaše grudi namigivati prolaznicima, posebno ako ste se odlučile za blago providnu košulju ili običnu belu majicu.

Kupovina

Omiljeni kardio trening – šoping, lako postane ženska noćna mora. Ako su vam grudi male shvatićete da niko ne pravi brushaltere za vas. Ukoliko su veće, ponovo ćete se suočiti sa ovom strašnom istinom. Naravno, obratićete se stručnim licima u prodavnici, meriće vas, gledati sa strane, poput psa na izložbi, a kada konačno pronađete onaj koji vam odgovara, neprijatnosti će vas naterati da se zapitate zašto se niste rodili u vreme kada su žene spaljivale brushaletere.

Kad se sve to uzme u obzir, ne čudi to što su na pojavu "nevidljivih brushaltera" svi reagovali - i muškarci i žene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs