Ima 11 godina, nosi markiranu garderobu i intervjuiše svetske face: Ono što je ona postigla nije niko u tim godinama

Ona intervjuiše svetske face, posećuje revije i nosi najskuplju markiranu garderobu koju život može da pruži. Ona je Tejlen Bigs i ima samo 11 godina.

Moda
22:48h Autor:
Ima 11 godina, nosi markiranu garderobu i intervjuiše svetske face: Ono što je ona postigla nije niko u tim godinama
Foto: Printskrin@taylenbiggs/Instagram

Tejlen Bigs ima blizu 1,5 miliona pratilaca širom društvenih mreža, garderobu punu dizajnerske odeće i najpoznatije goste u emisiji. Tajlen ima samo 11 godina.

Tejlen, koja živi u Majamiju, intervjuisala je di-džeja Kaleda, Kris Džener, Rajana Rejnoldsa, Lili Kolins, mnogo dizajnera i drugih modnih ljudi. Ona je praktično veteranka crvenih tepiha, pojavljuje se na svim događajima, od dodele MTV muzičkih nagrada do Superbola, redovna je na nedeljama mode u Njujorku i Majamiju, kao i širom Milana i Pariza.

Tejlenin otac, Džoš Bigs, kaže da je u velikoj meri napustio posao građevinskog izvođača u Majamiju da bi radio puno radno vreme kao pomoćnik svoje ćerke.

- Putujem sa njom gde god da krene, ja sam njena senka. Ljudi je vide kroz objektiv kamere, ali u stvarnom životu, ona je pre svega dete - rekao je.

Tejlen je imala svoje prvo manekensko angažovanje kada je imala samo 18 meseci, nakon što je njena majka, koja voli modu, Kolumbijka koja je došla u Sjedinjene Države kada je imala 13 godina, objavila njene slike na društvenim mrežama koje je primetila jedna reklamna agencija.

Ona sada vodi naloge njene ćerke na društvenim mrežama i nadgleda školovanje.

- Školu shvatamo veoma ozbiljno, ona je prioritet broj jedan - dodao je njen otac, a prenosi "NDtv".

Radili su celo leto kako bi Tejlen mogla da napravi dugu pauzu tokom uzastopnih nedelja mode u Milanu i Parizu, u septembru.

Džoš kaže da nema apsolutno nikakvog pritiska na Tejlen.

- Napustićemo svet mode za sekund. Nema sumnje u to, ako ona tako bude želela.

Stil/Ona

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs