OVO SU 8 BOJA NOKTIJU KOJE ĆE BITI U TRENDU ZA PROLEĆE: Inspirišite se izgledom profesionalaca sa Instagrama

Izgledajte opulentno uz odabir ovih 8 boja za noktiju koje savetuju stručnjaci sa Instagrama.

Moda
OVO SU 8 BOJA NOKTIJU KOJE ĆE BITI U TRENDU ZA PROLEĆE: Inspirišite se izgledom profesionalaca sa Instagrama
Foto: Aleksandr Khakimullin / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovogodišnje prolećne boje noktiju su sve samo ne predvidljive - barem u najvećem delu. Bebi bluz, lila i druge pastelne boje su vrlo sofisticirane, ali ovo proleće zahteva nešto malo neočekivanije. Govorimo o dramatičnim izdanjima poput srebrnog hroma i svetlucavom bisernom sjaju.

Dakle, ako tragate za inspiracijom za svoju prolećnu boju noktiju, onda ste došli na pravo mesto.

Pogledajte ispod osam najboljih boja prolećnog laka za nokte kojima profesionalci manikira preporučuju. Zapišite i zatražite od vašeg stručnjaka za manikir, boje kojima ćete izgledati besprekorno ovog proleća.

Maslac žuta

Pasteli za proleće teško da su revolucionarni. Ali, oni ostaju klasik s razlogom. Poznata manikir umetnica Zola Ganzorigt preporučuje da se odlučite za ove meke nijanse kada vreme počne da se zagreva. Jedna od njenih ličnih favorita je nijansa poput maslac žute.

Biserna

Poznata umetnica noktiju Holi Falkone, preporučuje biserni izgled za proleće. Dodavanje suptilnog sjaja ne samo da stvara lep izgled noktiju, već može da funkcioniše samostalno ili sa nijansom noktiju po izboru. „Preliven biserni toper može da transformiše bilo koju boju uz malo vela magije“, kaže Falkone.

Srebrni hrom

Slavna umetnica noktiju Britni Bojs kaže da će popularni platinasti hrom koji sada viđate svuda, biti u trendu i tokom proleća.

Zalazak sunca

Još jedan pastel koji se zaista može osloniti na ovo proleće je svetlo narandžasta koja će doneti toplinu i dubinu vašem manikiru.

Boja trešnje

Vanvremenski izgled, koji ujedno biva krunisan trendi statusom. Smela, a istovremeno je razigrana i lagana. Budite verne klasici, a opet budite i u trendu.

Nežna roze

Ovu nijansu odobrava Barbi lično, glumica Margo Robi. Budite stilizovane uz odabir nijanse koja evocira barbimaniju, nežnost i autentičnost. Uz to, uklopite jedan komad odeće u istoj boji i budite sigurne da će aura harizme izbijati iz vas na svakom koraku.

Romantična lavanda

Uvek se zalažite za romansu, kako u svakodnevnim aktivnostima sa partnerom, tako i u svim stvarima koje su povezane sa manikirom, i nijedna nijansa ne evocira to više od lavande. Stručnjaci kažu da će ova sofisticirana nijansa nastaviti svoju vladavinu kao ultimativna prolećna boja noktiju ove sezone.

Mlečna borovnica

Mlečna borovnica predstavlja boju odvažnih dama koje poseduju istančan ukus. Odabir ove boje vas neće samo učiniti pozitivnim i nasmejanim, nego će naterati i druge da se zagledaju i očaraju.

Budite sigurne da sa ovim bojama za proleće, ne preostaje ništa drugo do toga da će svaki vaš pokret biti ispraćen, a magija stila ulepšati svako mesto koje budete posetili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs