2 NAJLEPŠE ŽENE IMAJU ISTI MODNI UKUS I STAJLINGE: Svi otkidaju na ZANOSNE OBLINE, a kunu se u 1 VEŽBU za izvajane noge

Najlepše svetske dame u sportskom izdanju ostavljaju bez daha!

Moda
15:58h Autor:
2 NAJLEPŠE ŽENE IMAJU ISTI MODNI UKUS I STAJLINGE: Svi otkidaju na ZANOSNE OBLINE, a kunu se u 1 VEŽBU za izvajane noge
Dženifer Lopez i Olivija Vajld, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez i glumica Olivija Vajld uhvaćene su istog dana kako napušta teretanu i to u sličnim stajlinzima koji pokazuju da nigde nemaju ni gram viška! Naime, ispostavilo da preferiraju slične autfite za sportske aktivnosti - obe su u crnom od glave do pete, helanke su neizbežne, dok preko njih imaju dukseve.

Međutim, damama su privukle pažnju Dior patike latino dive koje imaju veoma visoku cenu, dok na Oliviji nije moglo jasno da se vidi ništa brendirano.

Dženifer Lopez
foto: TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez je pravi vojnik kada je vežbanje u pitanju, a svoju svakodnevicu ne može da zamisli bez treninga. Uz zdravu ishranu, pronašla je idealno rešenje za sebe i nikada se nije borila sa viškom kilograma, svaki mišić na njoj je izvajan, a svojim oblinama se ponosi.

Ima omiljenu vežbu koja zateže noge i zadnjicu, a topi salo sa unutrašnjeg dela butina:

Prelepa glumica zastupa stav da ono što slušamo, čitamo i jedemo hrani nas iznutra, pa je glumica smanjila vreme koje provodi na društvenim mrežama, a u slobodno vreme meditira, čita, planinari ili pliva. Takođe, ne preskače trening, te se mnogi dive njenom isklesanom telu, pored nestvarne lepote.

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Olivija, koja je ranije bila vegan, napustila je takav način ishrane, nakon što se razvela od režisera Taoa Ruspolija. Isitče da joj sada prija vegeterijanstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs