POKUŠAVA DA ZATAŠKA AFERU, DOK GA ŽENA URNIŠE: Skandalozna dama priznala da je bila INTIMNA s njim i UGROZILA mu BRAK

Celebrities
23:23h Autor:
POKUŠAVA DA ZATAŠKA AFERU, DOK GA ŽENA URNIŠE: Skandalozna dama priznala da je bila INTIMNA s njim i UGROZILA mu BRAK
Ben Aflek posle priznanja Britni Spirs, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O Benu Afleku pojavljivale su se razne priče u proteklom periodu, ali priznanje Britni Spris je sve ostavilo bez teksta, posebno što se i njihovoj kratkoj romanski nije znalo ništa decenijiama! Naime, ova pevačica čije ime je sinonim za skandale, obelodanila je na svom Instagram profilu da je se ljubila sa sadašnjim mužem Dženifer Lopez, a onda je ubrzo obrisala objavu.

"Cool slika mene i Bena Afleka i Diane pre mnogo godina! On je tako neverojatan glumac. Jesam li zaboravila spomenuti da sam se ljubila s Benom te večeri? Iskreno sam zaboravila... Neverovatno! Volela bih da vam mogu ispričati priču koja se dogodila pre toga!!! Bože, ja samo tračarim. Pssst, zapravo sam zaboravila - napisala je, pa obrisala Britni.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi obožavaoci ovog dvojca su se digli na noge, dok svetski mediji pokušavaju da saznaju šta se desilo pre poljupca.

Izgleda da Benu ova priča uopšte ne prija, jer je delovao vrlo snuždeno, potišteno i zamišljeno, pored sina kojeg je vodio na trening, i to samo nekoliko sati nakon što je vest ekspodirala. Čini se da je Britni Afleku napravila ozbiljne probleme u braku...

1 / 7 Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Sa druge strane, pevačica je oštro demantovala da snima novi album.

"Samo da razjasnim da je većina vesti smeće. Govore kako se obraćam nasumičnim ljudima kako bi snimila novi album. Nikad se neću vratiti u muzičku industriju", poručila je Britni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs