NAJBOLJE OBUČENE POZNATE DAME NA DODELI ZLATNOG GLOBUSA 2024: Od prizora zastaje dah, a najbahatija je i NAJLEPŠA

Dodela Zlatnog Globusa prošla je u znaku glamuroznih toaleta i očekivanih priznanja, ali jedna pevačica je dominirala.

Galerije
10:24h Autor:
1 / 12 Foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Los Anđeles je sinoč bio prepun glamura i raskoši! Naime, 81. dodela Zlatnog globusa okupila je najveće holivudske zvezde, a sve dame su se potrudite da zablistaju u najboljem svetlu. I dok su one na crvenom tepihu oduzimale dah prisutnima, nagrade su otišle u ruke umetnicima za koje se već i očekivalo.

Naime, neko ko je najviše privukao pažnje bila je Dženifer Lopez, koja je za ovu sečanu priliku odabrala roze haljinu koja je pratila liniju tela sa puf rukavima.

Dženifer Lopez
foto: Earl Gibson III / AFP / Profimedia / Profimedia

Tejlor Svift se odlično zabaljala sa Selenom Gomez, a obe su imale vrlo zanimljive odevne kombinacije. Za pevačicu, koja na svojim policama više i ne zna koliko ima nagrada, kažu da je nikad lepša, te da je ovo jedno od njenih najboljih izdanja. Sa druge strane, Selena je plenila harizmom u asimetričnoj crvenoj haljini.

Zlatni globus 2024
foto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Nagrada Zlatni globus, za koju je glasalo oko 300 novinara, dodeljena je po 81. put u Los Anđelesu, a za najbolju glumicu u drami proglašena je Lili Gledstoun, za ulogu u filmu "Ubice cvetnog meseca". Najbolji glumac z komediji je Pol Đamati za ulogu u božićnom filmu "The Holdovers."

Ostvarenje "Openhajmer" režisera Kristofera Nolana i "Jadna stvorenja" Jorgosa Lantimosa dobili su u nedelju Zlatne globuse za najbolje filmove, dok su njihove glavne zvezde Kilijan Marfi i Ema Stoun nagrađeni kao najbolji glumci

Zlatni globus za najboljeg režisera pripao je Kristoferu Nolanu, najbolji sporedni glumac je Robert Dauni Džunior, koji je u "Openhajmeru" igrao neprijatelja glavnog junaka.

Davajn Džoj Rendolf osvojila je Globus za najbolju sporednu glumicu u filmu "The Holdovers".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs