ČUVENA MANEKENKA POKAZALA ZANOSNE OBLINE U VRLO POPULARNOM AUTFITU: Pleteni komplet odgovoara i zgodnim i PUNIJIM ženama

Manekenka u odevnoj kombinaciji koju Beograđanke obožavaju izgleda spektakularno, sa ponosom gazi početak pete decenije.

Moda
00:51h Autor:
ČUVENA MANEKENKA POKAZALA ZANOSNE OBLINE U VRLO POPULARNOM AUTFITU: Pleteni komplet odgovoara i zgodnim i PUNIJIM ženama
Danielle Lloid, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Misica i nekadašnji model Danijela Lojd nedavno je napunula 40. godina i zakoračila u petu deceniju, ali njen stas drugačije pokazuje! Naime, uslikana je ispred hotela "Pulman" u Londonu u vrlo popularnoj odevnoj kombinaciji koja joj stoji kao salivena.

Iako je imala pet porođaja i zdravstvene probleme, za nju kao da je vreme stalo. Blistala je u sivom pletenom kompletu, dok je asimetrični dekolte koji otkriva ramena dao posebnu dozu seksepila naizgled jednostavnom autfitu. Uz sandale, talase i svedeni nakit, delovala je vrlo samouvereno.

Danijel Lojd
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, može da se pohvali sa duplom krunom misice - Engleske (2004) i Velike Britanije (2006), a njena zanosna figura na pragu pete decenije i dalje oduzima dah. Naime, nekadašnja manekenka i model je danas vrlo popularna televizijska ličnost, a trenutno uživa u Dubaiju sa suprugom Majklom O'Nilom, gde proslavljaju petu godišnjicu braka.

Po završetku škole, Lojd je odlučio da se bavi modelinom, ali je radila i kao kozmetičar specijalizovan za masažu i manikirka. Međutim, život ove lepotica je prepun intriga. Njena "slava" je eksplodoirala kada joj je oduzeta titula Mis Velike Britanije nakon što je pozirala obnažena u izdanju "Playboy" magazina iz decembra 2006. godine. Kada se situacija stišala, laskavo priznanje joj je vraćeno, ali je usledio novi skandal.

Lojd je učestvovala u petoj sezoni "Velikog brata" i tada je optužena za rasizam zbog odnosa sa učesnicom Šilpom Šeti iz Indije.

1 / 5 Foto: Profimedia

Tokom svog pojavljivanja u Celebriti Big Brotheru, Lojd je dobila značajan negativan publicitet o njenoj umešanosti, sa Džejd Gudi i Džo O'Mira, u rasnu kontroverzu sa indijskom ukućanicom Šilpom Šeti. Zbog lošeg publiciteta tada je izgubila šestocifrene ugovore sa osiguravajućom firmom za motocikle Bennetts i urbanom modnom markom Rocavear. Pokušala je da se opravda tako što je zaradu iz rijalitija donirala u humanitarne svrhe.

Nakon toga se odlučila za mirniji život, te se posvetila porodiči i postala mama, čak, petoro dece! Sinove Arčija (12), Harija (11) i Džordža (9) dobila je u braku sa bivšim mužem i fudbalerom Džejmijem O'Harom (36). Dok sa drugim suprugom Majklom, električarem, ima sina Ronija (5) i ćerku Autumn (2).

Manekenka je, osim po kontrovezama, poznata i po isklesanom telu, a svi se dive kako je uspela tako brzo da se vrati u top formu i to posle pet porođaja, te mnogi komentarišu da izgleda kao da nikada nije bila trudna.

- Moram da ostanem u dobroj formi zbog mlađeg muža, ipak je on pet godina mlađi - našalila se.

Lojd trenira četiri puta nedeljno u teretani, a tajna njene savršene linije je u keto dijeti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs