EMINA JAHOVIĆ NADMAŠILA SEBE, NA ZIMOVANJU ZABLISTALA U POTPUNO DRUGOM IZDANJU: Za njenom jaknom su se sve žene okretale

Emina Jahović, vlasnica posebnog glasa, slovi za jednu od najbolje običenih dama na našoj javnoj sceni.

Moda
00:01h Autor:
EMINA JAHOVIĆ NADMAŠILA SEBE, NA ZIMOVANJU ZABLISTALA U POTPUNO DRUGOM IZDANJU: Za njenom jaknom su se sve žene okretale
Emina Jahović, Foto: Printscreen Instagram / yaemina

Pevačica Emina Jahović, osim što stvara prelepe stihove, poznata je po svom besprekornom stilu, te je obično najbolje obučena gde god se pojavi. A ako ste mislili da je to slučaj samo na događajima ili sceni - varate se. Čak i na zimovanju, dok je uživala u suncu i snegu, njen autfit je bio perfektan.

Iako ne prati slepo trendove, izgleda da joj se jedan baš svideo. U pitanju je jakna u vrlo popularnom leopard printu. U pauzi od zimskih sportova, sunčala se i opuštala, ali zbog ovvog stajlinga su sve oči bile uprte u nju. Iako deluje nespojivo, savšreno se uklopila sa kacigom i sportskim naočarima.

Takođe, Emina već godinama ima savršenu liniju, a treninge nikada ne preskače. Kako ističe, osim što su joj zahvaljujući njima sve obline još zanosnie, posebno joj prijaju i za fizičko, i za psihičko zdravlje.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram

Ukoliko sudimo po Emininim poslednjim objavama na Instagramu, gde je prati preko 600.000 ljudi, sve loše je ostavila iza sebe, a uspeh koji je postigla njena nova autorska pesma "Zidovi" je ostavio bez teksa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs