STAJLNIG KEJT MIDLTON JE PAO U 2. PLAN ZBOG NJENOG LICA: Misle da se izoperisala, a nema bora u 41- oj zbog 1 supstance

Kejt Midlton ima lice bez bora u 5 deceniji zbog tzv. "prirodnog botoksa" koji koristi godinama.

Moda
07:06h Autor:
STAJLNIG KEJT MIDLTON JE PAO U 2. PLAN ZBOG NJENOG LICA: Misle da se izoperisala, a nema bora u 41- oj zbog 1 supstance
Foto: ak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton odisala je neverovatnom otmenošću na otvaranju odeljenja pedijatrijske hirurgije u londonskoj bolnici, čiji je pokrovitelj. Za ovaj poseban događaj odabrala je kobminaciju u jednom tonu i to tege, koja joj je savršeno pristajala.

Naime, nije skidala osmeh sa lica, znajući koliko je bilo neophodan ovaj deo zdravstvene ustanove za najmlađe. Blistala je u odelu koje je pratilo liniju tela, te je do izražaja došla njena savršena figura. Ceo stajling je zaokrušila plavim klasičnim salonkama i dijamantskim nakitom pokojne princeze Dajane.

Kejt Midlton
foto: ak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, mnogima je zapalo za oko njeno zategnuto lice u 41. godini na kojem gotovo da nema bora. Kako je opšte poznato da je pobornik prirodnog izgleda, a ne estetskih korekcija, mnoge dame su se pitale kako se neguje, a evo u čemu je caka!

Možda su Kate Middleton dostupni svi mogući kozmetički preparati i zahvati, ali tajna njene blistave i zategnute kože zapravo leži u organskom preparatu koji još zovu 'prirodni botoks', iako zapravo nema veze sa botulinskim toksinom, koji se uglavnom koristi za zatezanje lica.

1 / 5 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

U pitanju je spilantol koji je zapravo lokalni anestetik biljnog porekla. Njegova dobra strana je to što se može koristiti i nekoliko puta dnevno, a njegov učinak je toliko moćan da može potpuno da umanji bore oko očiju na skoro sat vremena. Naime, on instant opušta crte lica i mišića kako bi smanjio bore. Sa druge strane, redovnom primenom, lice se neguje i umanjuju znakovi starenja na duže staze.

Bitno je i napomenuti da spilantol nije ni medicinska supstanca, niti lek, već isključivo kozmetički sastojak. Reč je o takozvanoj masnoj kiselini koja se dobija iz biljke Acmella oleracea i popunjava sitne bore i prve znakove starenja na licu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs