MODNI KOMAD KOJI ĆE SNAŽNO DEFINISATI SVAKI STAJLING: Model koji se nosi doslovno uz sve i vredi investirati u njega

Ovo je idealan par čizama u koji se itekako isplati uložiti svoj novac ove sezone.

Moda
Autor:
MODNI KOMAD KOJI ĆE SNAŽNO DEFINISATI SVAKI STAJLING: Model koji se nosi doslovno uz sve i vredi investirati u njega
Idealan par čizama u koji vredi investirati ove sezone., Foto: Profimedia

Čizme su modni komad koji neizostavan za sa sve jesenje i zimske stajlinge. Najbolje je investirati u onaj model koji se nosi doslovno uz sve.

Trendi model koji će dobro doći baš svakom modnom ormaru ove sezone su one klasične koje su nosive uz sve, bez obzira na stil.

Na velika vrata modne scene vraćaju se crne čizme do kolena. Jednostavne, efektne, a opet dovoljno nenametljive da ih možete nositi svaki dan, ove čizme su savršena investicija u šopingu.

Trenutno predstavljaju gorući trend iako su na modnoj sceni oduvek prisutne, trendseterice su poslednjih sezona preferirale modele s robusnijim đonom ili čizme na vezivaje dok su duboke čizme do kolena čvrstog oblika bile prilično staromodne.

Ali to će se itekako promeniti ove zime, a čizme do kolena postaju ponovno popularne i kombinuju se uz različite stajlinge. Modne diktatorke trendova in naročito vole zbog njihove udobnosti i topline.

Stajlinzi koji su kao stvoreni za nošenje sa ovim modelom čizama baziraju se na haljinama i suknjama i predstavljaju vrlo moderan izgled koji se uvek izdvaja.

Uz to, mini suknje, koje su se ove zime vratile na modnu scenu, odlično izgledaju u kombinaciji sa hulahopkama i ovim čizmama. Broj kombinacija je zaista neograničen, prenosi Tportal.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs