HEJLI BIBER

ONA JE JEDNA OD 50 NAJMOĆNIJIH ŽENA NA SVETU, A TAKO SE I OBLAČI: Ovo odelo je idealno za osvajanje poslovnog sveta

Hejli Biber je ulicama Njujorka prošetala u jednom od najvećih trendova nove sezone.

Moda
Autor:
ONA JE JEDNA OD 50 NAJMOĆNIJIH ŽENA NA SVETU, A TAKO SE I OBLAČI: Ovo odelo je idealno za osvajanje poslovnog sveta
Hejli Biber, Foto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U Njujorku se ove nedelje održava Nedelja mode, koji je naravno posetila možda najveća ikona stila današnjice - Hejli Biber. Iako gradom vladaju visoke temperature, ona je odlučila da prošeta u trendi odelu modne kuće Iv Sen Loren i tako je svima dala lekciju iz poslovnog odevanja.

Ove jeseni kao jedan od vodećih trendova postavio se korporativan stil koji uključuje dobro ukrojena odela i to ona sa naglašenim ramenima. Upravo takvu kombinaciju odabrala je i Hejli Biber za gostovanje u NBC studiju nakon što je objavljeno da ju je magazin WWD uvrstio na listu najmoćnijih žena današnjice. Kreacija modne kuće Iv Sen Loren čije je jedno od zaštitnih lica uključuje klasičnu pensil suknju i predimenzionisani sako s naglašenim ramenima. Ovaj karirani spoj model i preduzetnica brenda koznetike "Rhode" upotpunila je s crnim topom dubokog V izreza i braon slingback cipelama koje su idealan dodatak poslovnom izdanju.

Hejli Biber
foto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovu Iv Sen Loren kombinaciju koja je deo njihove kolekcije za jesen/zimu 2023. prvi smo put smo imali priliku da vidimo na modnoj pisti Nedelje mode u Parizu na predstavljanju ready-to-wear kolekcije. Ali za razliku od modela koji je na reviji nosio ogromne sunčane naočate, Hejli je nosila mini izdanje koje više odgovara njenom licu. Još jedna razlika je i u tome da je u svom izdanju Hejli odlučila rukavice s piste ipak zaeniti nanizanim prstenjem pa je uz sve ti dodala i okrugle zlatne minđuše.

Hejli Biber
foto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da nije samo modna ikona, ova mlada preduzetnica svakodnevno dokazuje vrlo uspešnim brendom "Rhode", ali i društvenom odgovornošću kroz "Rhode Future" fondaciju kroz koju podržava žene pomažući im u stvaranju bolje budućnosti. Zbog toga i jeste pozicionirana među 50 moćnih žena magazina WWD, a tom je prilikom za njih izjavila: "Rezultati fondacije samo u poslednjih godinu dana reflektuju uticaj koji brendovi koje vode žene mogu postići i jako smo ponosni na sve što smo uspeli da postignemo s našom zajednicom."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs