5 NAJLEPŠIH VENČANICA POZNATIH SRPKINJA: Ona je apsolutno sve obarala s nogu u haljini u kojoj se ZAČAS TRANSFORMISALA

Najlepše najlepših venčanica poznatih Srpkinja u kojima su izgovorile sudbonosno da očarale su ne samo dame, već i jači pol.

Moda
16:50h Autor:
5 NAJLEPŠIH VENČANICA POZNATIH SRPKINJA: Ona je apsolutno sve obarala s nogu u haljini u kojoj se ZAČAS TRANSFORMISALA
Najlepše najlepših venčanica poznatih Srpkinja, Foto: ATA Images

Sezona venčanja uveliko traje, na ludi kamen stale su i brojne javne ličnosti, a o nekim svadbama ne prestaje da se priča! A jedna od glavnih tema su venčanice koje su dame blistale, te su mnoge pripadnice bile očarane pojedinim modelima, a mi vam izdvajamo one koji su izazvale najviše reakcija!

1. Miona Marković

Glumica se udala za dečka iz Pirota, gde je organizovana svadba, a ponela je predivnu venčanicu koju je u drugom delu večeri transformisala - prava modna lekcija za mlade koje ne žele da se presvlače ili bi samo da uštede novac koji bi potrošile na dve toalete.

2. Anđela Jovanović

Mlada je blistala u beloj dugoj korset venčanici s dubokim šlicem, dugim velom i ogromnim bidermajerom od raznobojnog cveća, dok je mladoženja nosio crno odelo i belu košulju, a posebno je zanimljiv detalj koji je nosio na glavi u vidu venca.

3. Una Krlić

Unina custom made venčanica je istakla je njenu savršenu figuru, uz velike rukave u obliku cvetova i dugački plašt sa suptilnim natpisom forevermore, koji je potom skinula kako bi neometano đuskala i uživala u svom posebnom danu.

4. Marija Mikić

Pevačica Marija Mikić je za ovu priliku odabrala venčanicu koja je izgledala kao da je stigla pravo iz bajke. Gornji deo je bio pripijen uz telo i imao je šire bretele i V izrez. Venčanica se od struka širila u dramatičan A kroj stvarajući nabore.

Još veću dozu raskošnosti dali su svetlosrebrni detalji koju su prožimali ceo gornji deo i dobar deo donjeg dela kreacije. Bajkovita venčanica je imala i dugačak šlep od skoro tri metra.

5. Virdžinija, ćerka Siniše Mihajlovića

Izgledala je nikad lepše u venčanici koju je sama kreirala. Do izražaja je došla njena vitka fugura, a ovaj model je postao pravi hit među budućim mladama.

Koja venčanica se vama najviše dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs