NAJOMRAŽENIJE ČIZME DOBILE SU JOŠ BIZARNIJI DETALJ: Viđali smo ih često i na našim ulicama, a muškarci ih se groze

Najomraženije čizme ove sezone dolaze u novom ruhu, a bukvalno su se razgrabile sa polica

Moda
19:05h Autor:
NAJOMRAŽENIJE ČIZME DOBILE SU JOŠ BIZARNIJI DETALJ: Viđali smo ih često i na našim ulicama, a muškarci ih se groze
Omražene čizme ponovo su hit zime, Foto: Shutterstock

Otkako su postale popularne 2000-ih godina ovaj par obuće postao je esencijalni kralj svih stajlinga. Pogađate, reč je o UGG čizmama. I od tada svake zimske sezone se vraćaju u novom ruhu.

I dalje je u fokusu mini verzija koju od prošle jeseni redovno viđamo na nogama mnogih trendseterki, a sada su dobile još jednu nadogradnju – platformu.

Najružnije čizme ponovo su hit sezone
Najružnije čizme ponovo su hit sezone foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svidele nam se ili ne po dizajnu, oni koji ih nose tvrde da nijedna cipela nije toplija i udobnija odčizama od brušene kože s mekom vunenom postavom. Verovatno da svoju veliku popularnost upravo duguju tome što su veoma praktične i tople.

S druge strane ovaj najnoviji model sa platformom od 5 centimetara već su ponele mnoge slavne dame kao što su Bela Hadid i Elsa Hosk, te ne čudi što su se bukvalno razgrabile sa polica.

Ovaj model čizama veoma je popularan i kod nas, a njih jednostavno ili volite ili mrzite. Reklo bi se da ni ove zime mnoge dame neće odreći svog para iako ih brojni ljubitelji elegancije i klasike kritikuju, a muškarci ih smatraju najružnijom obućom ikada.

Kakvo je vaše mišljenje o novom modelu koji je sve traženiji u svetu? Da li ćete ih dodati u svoju kolekciju čizama za zimu 2022. ili još uvek niste načisto čak ni sa klasičnim uggicama?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs