vOLI DA ŠTEDI

I ANĐELINA DŽOLI KUPUJE NA EXTRA SINŽENJU:Uhvaćena sa ćerkom u omiljenoj prodavnici Srpkinja, evo šta su pazarile (FOTO)

I ona nije odolela šopingu po povoljnim cenama

Moda
16:50h Autor:
I ANĐELINA DŽOLI KUPUJE NA EXTRA SINŽENJU:Uhvaćena sa ćerkom u omiljenoj prodavnici Srpkinja, evo šta su pazarile (FOTO)
Foto: Profimedia

Naime, Anđelina Džoli trenutno je u Rimu, gde snima svoj novi film "Bez krvi", a kratak predah iskoristila je da ode u kupovinu sa svojom ćerkom Zaharom i to u - Zaru! Majka i ćerka razgledale su stvari i uživale u šopingu po vrlo povoljnim cenama.

Međutim, oni koji su se zatekli u popularnoj radnji u Rimu, bili su u šoku, kada su videli glumicu, koja je nosila trenutno najpopularniju prošivenu torbu sa YSL logom.

Da ne mislite da je Džolijeva samo pratila svoju ćerku tinejdžerku, izgleda da je i sama razmišljala o kupovini još jednog para neutralnih pantalona, ovog puta sa ležernim elastičnim pojasom.

Izašle su iz pordavnice sa ogromnom kesom, što znači da je kupovina odlično prošla u svakom smislu!

Potom je Anđelina otišla pravo u Valentino, kakav prelaz, šta kažete?

Inače, film "Bez krvi" je prvi dugometražni film Anđeline Džoli kao rediteljke. U njemu će deliti kadar sa Salmom Hajek, koja je ranije opisivala Džoli kao svoju „sestru po duši“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs