Holivud u Parizu

Karla Bruni i Bredli Kuper na Bulgari koktelu

Usred Nedelje visoke mode, prestižna kuća nakita je održala koktel na kom je promovisala novu liniju sovjih luksuznih ogrlica, narukvica i minđuša
Moda
02:50h
Karla Bruni i Bredli Kuper na Bulgari koktelu
1 / 12

Bivša prva dama Francuske i nekadašnji supermodel, Karla Bruni (Carla Bruni Sarkozi) se vratila poslu koji joj ipak najviše leži, Ona je novo lice prestižnog nakita Bulgari, a fotke sa slikanja u Rimu, koje je uradioo Teri Ričardson (Terry Richardson), ćemo tek videti. U čast Nedelje visoke mode, ali i u cilju promovisanja nove kampanje, Bulgari je održao koktel, na kom su se našle mnogobrojne zvezde.

Karla Bruni je kao što se i očekivalo bila najsjajnija među njima. Društvo joj je pravio Bredli Kuper (Bradley Cooper), jedan od najseksepilnijih muškaraca planete. Njima se pridružila i Mila Jovović (Milla Jovovich), koja se odlučila za Azzedine Alaia haljinu na pruge, dok se Karla odlučila za svedeno odelo, pored kog je Bulgari ogrlica zaista zablistala u punom sjaju.

Kuća luksuznog nakita je ovaj događj nazvala Diva Event, prema istoimenoj najnovijoj kolekciji. Među zvanicama se našla i Aleksa Čang (Alexa Chung), koja je ostala dosledna svom stilu i pokazala svoje umeće za DJ pultom kao i Pejs Vu (Pace Wu) i Džordan Dan (Jourdan Dunn).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs