kako vam se dopada?

CRNA HALJINA DO PODA I ELEGANTNI ŠTRAS: Šarlot Kaziragi je oličenje stila i otmenosti! (FOTO)

Na svečanosti upriličenoj povodom državnog praznika kneževine Monako održane u Monte Karlu, lepa unuka Grejs Keli, 35-godišnja Šarlot Kaziragi, ćerka princeze Karoline od Monaka, još jednom je zadivila svojim prefinjenim modnim odabirom

Moda
09:43h Autor:
CRNA HALJINA DO PODA I ELEGANTNI ŠTRAS: Šarlot Kaziragi je oličenje stila i otmenosti! (FOTO)
Šarlot Kaziragi, Foto: Profimedia

Da je crna haljina neprolazni modni klasik pokazala je i ovom prilokom u elegantnoj kreaciji koju potpisuje kuća Šanel čije je zaštitno lice već neko vreme.

Lepa Šarlot briljirala je u haljini od crnog buklea ravnog kroja iz ovogodišnje Pre-Fall kolekcije 2021. i savršeno ju je zaokružila torbom 'Kiss-Lock' i upečatljivim zlatnim salonkama s crnim vrhovima, oba komada takođe s potpisom Šanela.

BILA JE SEKS SIMBOL OSAMDESETIH, SNIMILA PREKO 500 NASLOVNICA: Ovo je razlog zašto i sa 62. godine izgleda neverovatno!

Šarlot Kaziragi
foto: Profimedia

Stajling o kojem se nema šta loše da se kaže zaokružila je kosom podignutom u ženstvenu punđu, a nije zaboravila ni na zaštitnu masku, takođe u crnoj boji.

Inače, krajem prošle godine ćerka princeze Karoline od Monaka postala je nova ambasadorka francuske kuće Šanel, a od tada u svakoj prilici trudi se da nosi kreacije s potpisom ovog kultnog brenda.

ZARADIO 800 MILIONA DOLARA KAO MAĐIONIČAR, ZAVEO KLAUDIJU ŠIFER: Gde je danas i šta radi Dejvid Koperfild? (FOTO)

Šarlot Kaziragi
foto: Profimedia

To je bila odluka koja nikoga nije iznenadila jer već decenijama postoji vrlo snažna veza između monegaške kneževske familije i francuskog modnog diva Šanel.

Najbolji primer tome je blisko pijateljstvo princeze Karoline od Monaka i Šanelobvog dugogodišnjeg dizajnera Karla Lagerfelda, koji je 2019. napustio ovaj svet u 86. godini života.

KEROL BIKE JE FRANCUSKA IKONA, BOND DEVOJKA I ŽENA KOJOJ SE DIVIMO: Ovo su odlike njenog besprekornog stila! (FOTO)

Šarlot Kaziragi
foto: Profimedia

Šarlot je i majka dva sina, Rafaela i Balhazara, 2019. udala se za filmskog producenta Dimitrija Rasama, sina poznate francuske glumice Kerol Bike.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs