PRELEPA!

OGROMNA MAŠNA,PERLE,CRVENA BOJA: Mini haljina Blejk Lajvli je definitivno znak da su novogodišnji praznici blizu! (FOTO)

Njen stajling vrišti Božićni praznici!

Moda
12:51h Autor:
OGROMNA MAŠNA,PERLE,CRVENA BOJA: Mini haljina Blejk Lajvli je definitivno znak da su novogodišnji praznici blizu! (FOTO)
Blejk Lajvli, Foto: Profimedia

Sjedinjene Američke Države ukinule su zabranu putovanja koja je trajala 20 meseci pa su ponovo otvorile svoje granice za putnike iz Velike Britanije koji su primili obe doze vakcine. Tim povodom održan je svečani doađajna Empajer Stejt Bildingu u Njujorku na kojem je gošća bila Blejk Lajvli.

U društvu predstavnika avio kompanije British Airways i britanskog konzulata u Njujorku, glumica Blejk Lajvli imala je čast da okrene prekidač koji upravlja svetlima na Empajer Stejt Bildingu. U znak proslave kraja zabrane putovanja, svetla na slavnoj njujorškoj građevini u ponedeljak su gorela u plavoj, crvenoj i beloj boji.

KADA SLEDEĆI PUT KAŽETE DA IZGLEDAJU BRUTALNO I KAO DA IMAJU 30, SETITE SE OVIH SLIKA: Zvezde bez filtera i fotošopa!

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Baš kao i svetla na Empajer Stejt Bildingu, i Blejk Lajvli blistala je u grimizno crvenoj mini haljini libanonskog dizajnera Džordža Čakre. Haljinica od satenskog tafta ukrašena je svetlucavim kamenčićima i perlama, a posebno zanimljiv detalj je velika mašna na predelu grudi. Kratka haljinica istakla je fenomenalne noge 34-godišnje lepotice, ali pažnju je ukrala i efektna predimenzionirana mašna. Sjajni saten, mašna, perle, crvena boja - sve su to detalji zbog kojih haljina Blejk Lajvli"vrišti" da su Nova godina i Božić blizu.

NI TRAGA OD ONE ZAVODNICE: Kim Besindžer (67) uslikana bez trunke šminke! (FOTO)

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Za još malo crvene Blejk je dodala predivan kaput od materijala nalik brušenoj koži, satenske cipele sa sjajnim ukrasom kao i minđuše od granata i prsten, a i traka s kojom je pokupila kosu u polurep bila je u crvenoj boji.

Čast je što ste večeras ovde s nama, čast mi je kao mami i ljudskom biću, i Njujorčanki. Nikad se nisam više osećala kao Njujorčanka nego što se osećam večeras, i hvala vam svima na tom osećaju - sebično, ali to je ono što uzimam od večeras, s dozom humora glumica se obratila prisutnima na svečanosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs