pogledajte

PRELEPA VENČANICA KOJA SAVRŠENO STOJI TRUDNICAMA: Klasična, šik, preudobna! (FOTO)

S početkom letnje sezone, stigla je i sezona venčanja. Sunčani i topli dani omiljeni su izbor brojnih parova za njihov veliki dan.

Moda
21:14h Autor:
PRELEPA VENČANICA KOJA SAVRŠENO STOJI TRUDNICAMA: Klasična, šik, preudobna! (FOTO)
Instagram / catarinamira, Foto: Instagram / catarinamira

I dok se trend letnjih venčanja i ove godine nastavio, trendovi vezani uz letnja venčanja veoma su se promenili. Velike proslave zamenila su intimna mikro venčanja, stresan dan transformisao se u onaj u kojem parovi zaista mogu da uživaju, a zastareli običaji i tradicije ostali su daleko iza nas.

Jedan detalj ipak je ostao isti – za većinu mladi, venčanica se još uvek nalazi na vrhu liste prioriteta. Pronaći onu savršenu haljinu nije uvek jednostavan zadatak, a potraga za savršenom venčanicom može se pretvoriti u pravi mali izazov ako u celi scenario dodamo trudnički stomak. Savršeni odgovor na taj izazov pronašla je influenserka Katarina Mira-Rouz.

Tačno četiri godine nakon veridbe, Katarina Mira-Rouz i njen partner su izrekli sudbonosno DA na malom venčanju. Za svoje letnje mikro venčanje u Londonu na kojem su uz njih bili samo njihovi roditelji i njihov verni pas, Katarina Mira-Rouz odabrala je divnu venčanicu brenda Luna Bea Bride koja savršeno odgovara njenom modnom stilu, ali i njenom trudničkom stomaku. Na dan venčanja, Katarina je bila u 34 nedelji trudnoće, a maksi venčanica na preklop od raskošnog satena bila je savršeni odabir.

Zbog svoje jednostavne i laskave siluete, Luna Bea Bride model koji je nosila Katarina jedan je od najpopularnijih u kolekciji brenda i odlično pristaje baš svima – bez obzira da li imate trudnički stomačić ili ne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs