mODNI TREND

Svetloljubičasta je nijansa leta: Lako se kombinuje i uvek izgleda tako šik! (FOTO)

Sve boje ljubičaste? Ne, ove sezone nisu sve stvorene jednake (iako se sve dobro slažu u tonalnim kombinacijama). Najsvetlija pastelna nijansa suvereno vlada. Bilo da su u pitanju od-glave-do-pete outfiti, predimenzionirani komadi ili samo detalji poput salonki od satena, nema dela garderobe u koji se ova boja nije uvukla.

Moda
13:26h Autor:
Svetloljubičasta je nijansa leta: Lako se kombinuje i uvek izgleda tako šik! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ultimativno ženstvena, ona je pravi kontrast komadima pozajmljenim iz muške garderobe, dovoljno promišljena da je nemoguće "samo nabaciti" i izaći ali istovremeno nepretenciozna. Ukoliko vam je potrebno osveženje od neutralne palete, svetloljubičasta je vaš novi najbolji prijatelj. Kako da počnete? Ukoliko niste fan ekstremnih promena, torba, bluza ili cipele su savršen izbor, na kome posle možete do mile volje da gradite.

Beograđanka oko čijih kreacija se otimaju holivudske dive: Porodica je najvažniji životni oslonac! (FOTO)

Iako deluje promišljeno, nije komplikovana, šta više savršeno se kombinuje sa neutralnim nijansama poput kamel i krem, sive, crne i bele, a sledeći nivo jesu detalji u jarkim bojama koji vas dižu na potpuno novi nivo igrice.

Prigrlite minijaturne i klač torbe i sandale u žutoj i tirkiznoj nijansi i otkrijte novu istinu: svetloljubičasta se, zapravo, ponaša kao neutralna boja!

Eva Longorija otkrila istinu o svetlucavoj haljini sa dubokim dekolteom koja je zapalila Kanski festival!

I believe in lilac ?

A post shared by Giorgia Tordini (@giorgiatordini) on

Naoružani ovim novim znanjem, upustite se i u igru tekstura: sve tkanine sa malo sjaja daju joj novu dimenziju, bilo da se radi o providnom organdinu ili satenu. Pazite samo da linije ostanu potpuno opuštene - ova nijansa ne trpi banalnost.

Glavni retro aksesoar za leto: Plastična štipaljka za kosu je svuda i to u punom sjaju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs