mODNI TRENDOVI

8 najvećih trendova cipela za ovu sezonu: Povratak četvrtastog vrha! (FOTO)

Uzbuđenje je na nivou, sklapamo kombinacije u glavi, ponovo tražimo inspiraciju u street styleu i razmišljamo koje cipele su nam prve na listi želja (i da li neke možemo da recikliramo od prošlog leta)... Ovo su svi bitni trendovi za leto 2020. koji će vam pomoći da poslažete stvari, i u ormaru i na listi želja.

Moda
Autor:
8 najvećih trendova cipela za ovu sezonu: Povratak četvrtastog vrha! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Vezivanje oko članka

Spremi se, pozor, sad! Uvek možemo računati na letnje modele koji se vezuju oko članka da dodaju karakter i najjednostavnijim outfitima, a ove sezone izbor je više nego zadovoljavajuć: od espadrila, preko ravnih sandala pa sve do onih sa vrtoglavim štiklama.

There’s Something About Mary

Obožavamo Meri Džejns (isto kao i Keri Bredšou, Bler Voldorf i Tvigi). Vajb školskih uniformi ali u lakovanim roze varijacama, pistać-zelenoj i visokim potpeticama? Zapišite nas na listu.

Viši nivo

Klasične platforme su nam svima poznate ali platforme koje zapravo nemaju štiklu? Potpuno osveženje! Dizajneri trend “ružnih cipela” dižu na novi nivo ukrasima od kamenčića, satenom i mornarskim motivima.

Retro papuče

Jedan od najvoljenijih trendova devedesetih dolazi nam u svim bojama i varijacijama na temu. Minimalistička papuča na stabilnu štiklu idealan je par svih letnjih haljina i kropovanih farmerki pa se nemojte iznenaditi ako ih nakupite u (barem) nekoliko boja.

Lančana reakcija

Predstavljamo vam nakit za cipele: od delikatnih lančića do debelih lanaca (ukrašenih zubom ajkule kao na reviji Zimerman) ove sezone želimo ozbiljno ukrašene članke!

Mokasine - ali na štiklu?

Još jedna varijacija na temu školskih uniformi: ukoliko je peta niska, onda su materijali i ukrasi neočekivani, a đon debeo ali najbolje izvedbe su u vidu papuča na debelu štiklu, zar ne?

Četvrtasto

Jedan od najvećih prošlogodišnjih trendova suvereno vlada i ove sezone: četvrtasti vrh papuča, baletanki, salonki i čizama je nezaobilazan.

Apostolke

Voleli ih ili ne, apostolke su tu da ostanu kao jedan od najdominantnijih modela sezone. Možete se prikloniti retro minimalizmu devedesetih i kraja dvehiljaditih ili otići u potpuno suprotnom smeru seksi visokih potpetica, pertli i (pokojom) kićankom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs