ELEGANCIJA BEZ KONKURENCIJE

Najlepše stilizovana kraljica: Prelepa Leticija od Španije neprikosnovena je ikona stila!(FOTO)

Pored prirodne lepote, stila i obrazovanja – španska kraljica Leticija ima itekako ima smisla za modu.

Moda
18:42h Autor:
1 / 10 Foto: Profimedia

Po profesiji novinarka, majka dve prelepe devojčice i žena španskog kralja Filipa – jedna je od najlepše obučenih žena na svetu, tvrde modni stručnjaci.

Njen stil odiše elegancijom, ujednačen je, sveden i decentan, ali u isto vreme vrlo privlačan, zanimljiv i seksi. Svi komadi njene garderobe pažljivo su birani, nikada na sebi nema previše detalja i vodi se onom premisom „manje je više“.

Njen već prepoznatljiv stil karakterišu visoke potpetice, jednostavne uske haljine svedenog kroja, uglavnom jednobojne, u nekim oficijalnijim prilikama, a u drugim slučajevima i više relaksiranim atmosferama – Leticija se odlučuje za kombinaciju pantalona i svilene bluze ili suknji sa odmerenim printom i svilenom bluzom u gornjem delu. Takođe, prepoznatljivi su njeni kaputi od kamilje kože u neutralnim bojama, koji odišu sofisticiranošću i stilom, a koje kombinuje sa dubokim pantalonama klasičnog kroja i salonkama sa visokom štiklom. Naravno, boje su uvek do perfekcije usklađene.

U trenucima odmora koje provodi sa porodicom, Leticiju najčešće možemo videti u jednostavnim belim lanenim komadima, poput haljine ili kombinezona i u ravnim belim patikicama ili jednostavnim ravnim, jednobojnim sandalama.

Sve u svemu, može se konstatovati da odevne kombinacije španske kraljice nemaju grešku i da je ona uvek obučena adekvatno prilici, ali i sa sopstvenim pečatom i autentično.

Naravno, svemu ovome se mora pripisati Leticijina prirodna lepota, šarm i potitivna energija kojom zrači. Iskreno, nije ni čudo što se princ Filip u nju zaljubio na prvi pogled.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs