Trendovi

Instagram je nova modna pista: Evo šta se nosi ovih dana! (FOTO)

Ove komade morate imati ako želite da budete u trendu

Moda
18:52h Autor:
Instagram je nova modna pista: Evo šta se nosi ovih dana! (FOTO)
Foto: Profimedia

Instagram je odavno postao mesto na kome se, pored modnih pista, diktiraju trendovi za predstojeću sezonu. Tako je i ove godine. Bez obzira na mere samoizolacije najpopularnije modne blogerke i influenserke već su na svojim Instagram profilima objavile šta su neizostavni komadi odeće ovog proleća, ukoliko želite da budete "in".

Tu su mini topovi, odela sa bermudama, prsluci i još po nešto...

Učiniće da izgledate 5 kg mršavije: Ova haljina prikriva sve nedostatke i biće apsolutni letnji hit! (FOTO)

Bela Hadid najavila je da će prsluci itekao biti ponovo moderni ove sezone!

Modna influenserka Marina Grešova najavila je povratak maksi sukanja u pastelnim bojama koje izgledaju očaravajuće.

Još jedna od Instagram modnih ikona Alesiasta najavila je, kao i brojni dizajneri na svojim revijama povratak u modu teksas sukanja svih dužina i specifičnih asimetričnih modela.

Džuli Sarinana ili poznataija kao Sincerely Jules u svojim objavama na Insagramu najavila je dolazak maksi, laganih i romantičnih haljina sa „tapet“ printom, ali i kombinaciju jarkih neon boja u jednom autfitu.

Kombinacija koju ćete sigurno poželeti da iskopirate: Savršen prolećni autfit izgleda ovako! (FOTO)

Lidia Milen ovog proleća operedelila se za romantične bluze sa golim ramenima i definitifni „must have“ ovog proleća – komad garderobe izrađen od perja. U ovom slučaju suknjicu koja izgleda božanstveno!

Džulija Roberts postavlja nove modne standarde: Njena maska je apsolutni hit! (FOTO)

Emili Ratajkovski u nekoliko navrata je stavila do znanja da su mini topvo i bra topovi njen obavezni izbor ovog proleća.

Italijana Kjara Feranji odlučila se da stajlin upotpuni trenutnim modnih hitom – odelom sa bermudama, koje su mnogi dizajneri pokazali na revijama proleće-leto 2020.

Alesandra Lap je svoj Instagram uticaj odlučila da iskoristi da promoviše nežne i ženstvene haljine od tila u pastelnim bojama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs