MODNA IKONA

ONA je najlepše obučena žena na svetu: Lepa, talentovana i besprekorno stilizovana!(FOTO)

Ona je, prema tvrdnjama modnih stručnjaka, najbolje stilizovana poznata ličnost

Galerije
22:40h Autor:
1 / 15 Foto: Profimedia

Oskarovka Dženifer Lorens (30) ima neosporan glumački talenat i harizmu – u filmovima „Džoj“(Joy), „U dobru i u zlu“, „Crveni vrabac“(Red Sparrow), „Majka“(Mother) i „Putnici“ (Passengers) potvrdila je svoj neprikosnoveni dar i autentični glumački izraz, tako da NIKO ne može da joj prišije epitet samo „lepog lica Holivuda“.

Lorens je, međutim i žena čiji stil nije ostao neprimećen, a njeni modni izbori nisu promakli ni budnim očima modnih stručnjaka kao što su Ana Vintur i modni dizajneri, koji su je proglasili najbolje obučenom i stilizovanom ženom na svetu.

Glumica, koja je i zaštitno lice prestižne modne kuće Kristijan Dior, na događajima se pojavljuje u kombinacijama koje zasenjuju – od haljina, preko aksesoara, do frizure i šminke. Međutim, njeni komadi garderobe, među kojima dominiraju haljine, zaista ostavljaju bez daha.

Dženifer ne eksperimentiše previše sa bojama i šarama i njen stil nije napadan, ali je taman toliko provokativan da bi istakao njenu figuru i privukao poglede – što joj definitivno uspeva.

Ovo je lista Top 10 najbolje obučenih žena, primetićete da je čine glumice, sa izuzetkom jedne pevačice, jedne princeze i jedne dizajnerke.

1. Dženifer Lorens

2. Ema Stoun

3. Kristen Stjuart

4. Ema Votson

5. Blejk Lajvli

6. Anđelina Džoli

7. Kejt Midlton

8. Keti Peri

9. Dženifer Aniston

10. Viktorija Bekam

Da li se vi slažete sa ovim rasporedom na Top 10 listi najbolje obučenih žena na svetu?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs