Model za sva vremena

Dok se Megan razbacuje novcem: Kejt po ko zna koji put u čuvenoj kaput haljini - sve žene je i dalje žele! (FOTO)

Ovakav komad je definitivno sve što vam treba da biste zablistali

Moda
Autor:
Dok se Megan razbacuje novcem: Kejt po ko zna koji put u čuvenoj kaput haljini - sve žene je i dalje žele! (FOTO)
Foto: AP / Asadour Guzelian / Pool

Jedan od najpopularnijih parova na svetu, Kejt Midlton i princ Vilijam, juče su prisustvovali ceremoniji otkrivanja imena i puštanja u rad novog polarnog istraživačkog broda pod nazivom RRS Sir David Attenborough.

Čast da zvanično "krsti" brod imala jevojvotkinja od Kembridža, što se tradicionalno radi razbijanjem boce šampanjca, ali sa bezbedne udaljenosti, pomoću dugmeta.

Stil štedljive Kejt Midlton svi žele da kopiraju: Cvetna haljina i cipele od kojih se ne odvaja već četvrto leto! (FOTO)

foto: EPA / Peter Powell

Pre same ceremonije, par je u pratnji kapetana i posade obišao brod, koji će narednih 25 do 30 godina istrtaživati Antarktik i Arktik.

Za ovu priliku Kejt je po ko zna koji put ponela svoju plavu kaput haljinu sa potpisom njene omiljene modne kuće Aleksandar Mekvin, koju je prvi put nosila još 2014. godine.

Ovo je prva kraljevska dužnost malog Arčija: Svi u prostoriji se smejali! (FOTO)

foto: EPA / Peter Powell

Ostatak stajlinga bio je jednostavan, kao što smo i navikli - crne cipele sa štiklom, crna klač torbica i kosa koja slobodno pada.

1 / 5 Foto: EPA / Peter Powell

Obukavši svoju, čini se, omiljenu haljinu, Kejt je zvanično "otvorila sezonu" najpoželjnijih jesenjih komada, koje i ljubitelji mode i kritičari jednostavno obožavaju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs