Sve slobodnija

Obilazak Afrike u staroj haljini: Megan Markl prošetala dubok dekolte! (FOTO)

Vojvotkinja je sa osmehom krenula u izvršavanje kraljevskih dužnosti, ali odmah su je dočekale kritike

Moda
Autor:
Obilazak Afrike u staroj haljini: Megan Markl prošetala dubok dekolte! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja Megan Markl i njen suprug princ Hari započeli su svoju turneju po Africi, a juče su obišli muzej Six District.

Pošto je u planu bila duga šetnja i stajanje, bivša glumica odlučila se za udobnu odevnu kombinaciju - plavu košulja haljinu i crne platnene sandale sa platformom.

Kosu je pustila da slobodno pada i sa osmehom krenula u izvršavanje kraljevskih dužnosti.

Evo šta kraljica Elizabeta II ima zajedničko sa Kejt Midlton, a nikada neće imati sa Megan!

foto: Profimedia

Kao što je možda bilo očekivano, vojvotkinja je odmah naišla na kritike, pre svega zbog "suviše dubokog dekoltea", koji se ne smatra primerenim za jednu članicu kraljevske porodice.

foto: Profimedia

Inače, ovu haljinu Megan je nosila i prošle godine, na prvoj kraljevskoj turneji prilikom posete Tongi, a mnogi su prokomentarisali da joj je tada mnogo lepše stajala.

Prva zvanična dužnost nakon porodiljskog: Megan Markl u fenomenalnom poslovnom izdanju predstavila svoju kolekciju odeće! (FOTO)

foto: Profimedia

Tada ju je iskombinovala uz svetloplave štikle i bila je dosta mršavija, što je i logično s obzirom da je u piranju fotografija sa samog početka trudnoće.

Ovo je prvi put da Megan nosi haljinu u kojoj smo je već videli od kako je postala član kraljevske porodice.

Umesto štedljivosti poput Kejt Midlton, koja je poznata po ponavljanju odevnih kombinacija, iz poteza Megan Markl mnogi su zaključili da je ponovo u pitanju dodvoravanje javnosti i pokušaj da popravi sliku koju je javnost stvorila o njoj.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs