Vojvotkinja prekinula porodiljsko

Prva zvanična dužnost nakon porodiljskog: Megan Markl u fenomenalnom poslovnom izdanju predstavila svoju kolekciju odeće! (FOTO)

I sama se pojavila u komadima iz kolekcije koju je kreirala

Moda
09:51h Autor:
Prva zvanična dužnost nakon porodiljskog: Megan Markl u fenomenalnom poslovnom izdanju predstavila svoju kolekciju odeće! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl zvanično se vratila obavljanju kraljevskih dužnosti.

Povod za njen prvi zvanični izlazak nakon porodiljskog odsustva nakon samo 4 i po meseca bilo je predstavljanje modne kolekcije Smart Set, koju je sama kreirala u saradnji s organizacijom "Smart Works", čiji je pokrovitelj postala kada je ušla u kraljevsku porodicu, i nekoliko modnih dizajnera.

Na humanitarnoj kolekciji odeće za žene koje se vraćaju na posao ili traže novi nakon rođenja deteta, vojvotkinja je radila osam meseci.

Kolekcija sadrži pet modela odeće različitih boja, a namenjen su ženama slabijeg finansijskog stanja. Sav prihod od prodaje odeće, koja će biti dostupna za kupovinu dve nedelje, iće će u humanitarne svrhe.

Stil štedljive Kejt Midlton svi žele da kopiraju: Cvetna haljina i cipele od kojih se ne odvaja već četvrto leto! (FOTO)

Takođe, za svaki prodat komad odeće iz ove kolekcije, jedan identičan biće doniran organizaciji Smart Works, koja će ih zatim proslediti ženama koje su u potrazi za poslom, a koje nemaju novca za kupovinu nove odeće.

U skladu sa prilikom, Megan se pojavila se u odličnoj poslovnoj kombinaciji sastavljenoj od komada iz kolekcije - crnih pantalona koje potpisuje brend Jigsaw i beloj košulji dizajnerke Miše Nonu.

Ona je živi dokaz da prava lepota leži u jednostavnosti! (FOTO)

foto: Profimedia

Uz poslovnu odeću ponela je salonke sa štiklom u kamel boji sa potpisom čuvenog Manola Blanika, koje je uparila sa tankim braon kaišem oko struka, a od detalja je nosila simpatične minđuše u obliku leptira, nekoliko znatnih narukvica i masivni prsten.

Stajling za desetku: Maja Mandžuka plenila poglede u Njujorku u društvu svetskih zvezda! (FOTO)

foto: Profimedia

Da li vam se dopada modni izbor Megan Markl?

Podelite sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs